Ervaar de nieuwe Jaguar E-PACE dit weekend in Het Zoute
De hippe Kustlaan en het mondaine Albertplein als autosalon

De ZGP collection van River Woods

De RIVER WOODS spirit is universeel en overstijgt geografische grenzen. Met kantoren in Parijs en Hong Kong groeit de modegroep uit tot een internationale speler in de high end fashion business. In samenwerking met lokale partners worden collecties aangepast aan de eisen van de regionale markten. Onze stylisten en merchandising experts reizen daarom de wereld af. Ateliers in Mauritius en China garanderen vervolgens een efficiënte en hoogkwalitatieve productie.

Zgp_top_0310b

UNITED WE STAND

Het succes van RIVER WOODS GROUP is het resultaat van teamwork. Met meer dan duizend werknemers vormen we samen één grote familie. Communicatielijnen zijn kort en transparant waardoor we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Empathie, vriendschap en wederzijds respect definiëren onze bedrijfscultuur.

QUALITY AND DETAIL

Zowel RIVER WOODS als R95th zijn uitgegroeid tot internationale premium brands dankzij het consequent gebruik van hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Ons motto: ‘Small details make a world of difference’.

OUR RETAIL

De internationale expansie en uitbreiding van ons portofolio hebben van de RIVER WOODS GROUP een sterke speler gemaakt in retail. Meer dan 85 exclusieve RIVER WOODS winkels weerspiegelen onze excellente service en hoogstaande kwaliteitsnormen. Een sterk visueel merchandising concept vertaalt onze waarden en merkimago naar de finale eindgebruiker. Het intern decoratieteam reist de wereld af om de signatuur van ons merk consequent te vertalen in vernieuwende winkelconcepten.
Locaties: Belgie - Nederland - Abu Dhabi - Riyadh - Saint-Tropez - Deauville - Shanghai – Mauritius

HIGH END MULTI-LABEL STORES

Een expansief netwerk van meer dan 1500 verkooppunten (POS) wordt op alle niveaus van de RIVER WOODS GROUP ondersteund. Strenge selectiecriteria en een welomlijnde profilering garanderen dat onze distributiekanalen het kwaliteitsvolle merkimago van RIVER WOODS weerspiegelen.

Een ZGP outfit bestel je HIER of op de site van de Zoute Grand Prix zelf.

Page

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.