De 991 GT3 RS is klaar voor Het Zoute
Eerste Ibis Hotel is bijna klaar

Praat met de nieuwe A-Klasse van Mercedes bij Garage Proot

Mercedes-Benz legt met de nieuwe A-Klasse de lat weer een stuk hoger. De nieuwe A-Klasse heeft een nieuwe luxere look met strakkere lijnen en pittigere details voor een krachtigere uitstraling. Gorden Wagener, Chief Design Officer van Daimler AG: “Met duidelijke vormen en sensueel gelijnde oppervlakken presteren we hightech op een manier die emoties opwekt. Als je het aantal lijnen en randen fors reduceert, komt de nadruk op de vorm en de carrosserie te liggen.” Doordat de auto nog lager op de weg ligt heeft de auto een nog sportievere look.

in gesprek met de auto

Naast de next level looks heeft de auto standaard een geavanceerde technologie. Zo staat de Mercedes-Benz volledig in het teken van communicatie met het gloednieuwe MBUX-infotainmentsysteem, compleet met spraakherkenning, kunstmatige intelligentie en een touchscreen. Het systeem onthoudt je lievelingsnummers en schakelt automatisch naar de juiste radiozender. Daarnaast onthoudt het systeem de route naar je werk. Bij files worden er automatisch snellere alternatieven weergegeven. De auto kan zelfs berichten voorlezen, dicteren en verzenden. Zodra je ‘Hey Mercedes’ zegt, is de auto een en al oor. Wie had ooit gedacht dat een auto de bestuurder zou begrijpen?

stille kracht

De nieuwe A-klasse is een stille kracht. Bij het ontwikkelen van de auto is de focus gelegd op het uitgebreide geluidsisolatieconcept. Zo is de auto vibratievrij en zijn componenten zoals het lucht- en koelmanagementsysteem en bekledingsdelen in het interieur op zo’n manier ontworpen dat ze een bijdrage leveren aan de geluidsisolatie. Het windgeruis is eveneens aanzienlijk gereduceerd in vergelijking met het voorgaande model.

Grarage Proot, Natiënlaan 167, 8300 Knokke-Heist

 

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.