Google en Skype krijgen het warm in India
Degressieve werkloosheidsuitkering inschrijven in regeerakkoord

De CR-Z van Honda

Honda-cr-z-2 Om eerlijk te zijn dacht ik dat het nog lang niet zou gebeuren. Een hybride auto die er enigszins normaal uit ziet. En dan doe ik 'm eigenlijk nog teniet, want zeg nou zelf:de Honda CR-Z ziet er gewoon erg goed uit. En niet alleen voor een hybride. Daar wilde ik wel eens het fijne van weten. Tijd voor een testrit.

 

 

 

Uiterlijk dus alleen maar pluspunten. Daar moeten we het wel over eens zijn. Tijd om in te stappen. Binnenin hebben we ook weinig te klagen. Het instrumentarium is fraai verwerkt in de space-achtige cockpit. Wat ook leuk is: de CR-Z is in 3 standen te rijden. Te weten Econ, Normal en Sport. Deze onderscheiden zich door een kleur rondom de digitale snelheidsmeter. Groen staat - uiteraard - voor Econ. Blauw is Normal en zie je een rode gloed, dan weet je dat je de sportstand hebt aangezet.

 

 

 

Het is sowieso snel duidelijk in welke stand ie staat als je er mee rijdt. Het is een - gedeeltelijk - hybride auto en dat gaat meestal niet gepaard met enorme snelheden. Dat blijkt vooral als we in de Eco stand rijden. Natuurlijk is het dan ook niet de bedoeling dat je hard rijdt, want je bent tenslotte met het milieu bezig. En met een 1.5 liter met 124 pk - waarvan 14 pk van de electromotor komt - kun je misschien ook niet heel veel verwachten. Maar dat kan dus wel: zet 'm in z'n sportstand. Dan rijdt ie - voor een auto in zijn categorie - namelijk best vlot. En wordt het de auto zoals Honda 'm bedoeld heeft: een sportieve hybride.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

h de rouw scholten

ik sluit mij daar bij aan we hebben er zelf een en het is een heerlijke auto je rijdt wat jij wil ,voor heen een honda insight gehad nog geen half jaar maar een ding is zekers deze blijft

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).