Ondernemers vinden geen personeel voor de eindejaarsshopping dagen
De Nissan X-Trail long term een maatje meer voor elk bedrijf

Delhaize komt met bereide maaltijden van Pascale Naessen

Pn_sobanoedels_sojaSinds 20 jaar doet Delhaize met succes een beroep op het talent en de bekendheid van grote chefs voor het ontwikkelen van bereide maaltijden. Bij de samenwerkingen zaten namen als Yves Mattagne, Sergio Herman, Peter Gooossens, Lionel Rigolet of Wout Bru. Aan die lijst wordt een naam toegevoegd: Pascale Naessens, die bekend is in Vlaanderen, maar wellicht een stuk minder in Wallonië.

Pascale Naessens heeft een uitstekende reputatie als het over gezonde voeding gaat bij Vlaamse tv-kijkers. Ze verkocht enkele kookboeken die heel goed verkochten, die gebaseerd zijn op gezond eten. Vandaag werkt ze samen met Delhaize voor de creatie van vier nieuwe bereide maaltijden. Onder de naam Pure - die ze claimt om haar gerechten te omschrijven - zijn er twee bereide maaltijden op basis van vlees (kip en rundsgehakt) en twee vegetarische, terug te vinden in de boeken die ze eerder publiceerde.

In overeenstemming met de overtuiging van Pascale Naessens zijn de maaltijden rijk aan groenten (die goed zijn voor 50% à 80% van het eten), bevatten ze geen geraffineerde suikers, geen bewaarmiddelen of addivitieven. De schotels zelf bestaan uit minimum 50% recycleerbaar materiaal, en kunnen temperaturen van -20°C tot +220°C aann ofwel van de diepvries tot de traditionele oven.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).