In de boekjes deze week!
In de boekjes deze week

Ook bioscoopjournaal vanavond in "The Late Night Show"

Late nightStraks om 20 uur is er weer een Late Night Show op Kneistiradio (105.1fm of via streaming). Geert de Zwart ontvangt dan de sportvrouw van het jaar Sophie Van Biervliet. Frank Vanleenhove komt praten over 30 jaar Surfers Paradise. De vaste gasten Roxy Bauwens zal het hebben over “goed gevoel” en Olivier Bodyn over de wijn van de maand. In het Kneistiradio bioscoopjournaal van deze maand twee verfilmingen van Vlaamse bestsellers.  De ene film is al klaar : ‘Sprakeloos’ en is een ronduit prachtige verfilming van het gelijknamige boek van Tom Lanoye door Hilde Van Mieghem met zeer straffe vertolkingen van Viviane De Munck, Stany Crets, Marie Vinck en Flor Decleir. Dat andere befaamde boek dat verfilmd wordt, ‘Vele hemels boven de zevende’ van Griet Op de Beeck wordt momenteel ingeblikt in en om Antwerpen door Jan Matthys met onder meer Britt Van Hoof, Sara De Roo en Koen De Graeve.  Wij mochten al een kijkje gaan nemen op de set. Meer hierover in de Late Night Show… straks op Kneistiradio.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).