Actualiteit

Deze Week in de Boekskes

pascale

Opnieuw onder vuur

Pascale Naessens slaat terug: ‘Die diëtiste heeft zelfs niet eens een boek van mij gelezen!’ + Ook Luk Alloo in het defensief

hollanders

'Professor T.' én 'Callboys'

Rijzende ster ­Bart Hollanders: ‘Ze noemen mij een teddybeer’

aaron

Depressie overwonnen

Aron Wade van Ketnet en 'De Kotmadam'. ‘Uit het leven stappen? Ik heb daaraan gedacht, ja’


Is dit de nieuwe James Bond?

Damian-Lewis-damian-lewis-2804274-1024-680Het zou zomaar kunnen dat Damian Lewis na Daniel Craig in de huid mag kruipen van James Bond. Een bron verklapt aan The Mirror dat de Homeland-ster hoog op het lijstje staat om Craig te vervangen. Daniel Craig heeft onlangs gehint op een vertrek uit de 007-filmreeks. Sindsdien gaan er geruchten over wie hem mogelijk op gaat volgen. "Als Daniel besluit na Spectre op te stappen, dan zal Damian Lewis worden benoemd als de nieuwe James Bond. Hij wordt gezien als een goede acteur die perfect is voor de rol van geheim agent", verklapt de bron. Volgens de bron bestaat er natuurlijk ook een mogelijkheid dat Daniel Craig gewoon aanblijft als 007. "Hij doet het ontzettend goed in deze rol, dus er ligt geen druk op zijn eventuele vertrek", aldus de insider. "Maar mensen rondom Damian hebben al wel gehoord dat hij eerste keus is om de rol te gaan spelen als Daniel besluit dat Spectre zijn laatste Bondfilm is."


Kate kan weer aan het werk

KateHet zwangerschapsverlof van Kate zit erop, de hertogin van Cambridge is sinds vandaag weer aan het werk. Kate is bij het Anne Frank Centre in Londen, zo meldt de Daily Mail. Het centrum zet zich in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid van kinderen. De hertogin nam hiervoor eerder al een videoboodschap op waarin ze oproep de actieweek rond dit thema te steunen. Kate is beschermvrouw van Place2Be, dat zich ook inzet voor kinderen.


Jan Mulder was ooit met een man

Jan-mulderJan Mulder doet een opvallend boekje open over zijn liefdes leven. De voetbalcommentator blijkt namelijk niet alleen met vrouwen het bed in te duiken. De oud-voetballer is niet altijd even trouw aan zijn vrouw Johanna. "In de liefde wel. In de seks niet. Ik maak een onderscheid. Maar ik loop er absoluut de kantjes niet af. En de uitglijers zijn op de vingers van één hand te tellen", zegt Jan in de Humo. "Ik zit absoluut niet te wachten op vrouwelijke aandacht. Maar als het er is, vind ik het leuk. Net als mannen-aandacht. Ik discrimineer niet. ’t Is ooit wel eens gebeurd, ja. Lang geleden", onthult hij.


Baby Lucas uit Thuis ziek?

3885399_wat-is-er-mis-met-baby-lucas-uit-thuis_image_1Het gaat niet goed met baby Lucas, het kind van Peter en Femke in 'Thuis'. De arme kleine lijdt aan een bizarre ziekte waarbij hij van gedaante verandert. Gisteren gebeurde het zelfs in één en dezelfde aflevering. Series en soaps maken er geen geheim van dat ze vaak meerdere kinderen inschakelen om hetzelfde kleine personage te spelen. Maar binnen dezelfde aflevering wisselen, dat valt natuurlijk op. In geen mum van tijd stonden er lacherige tweets online over de ongelukkige gedaantewisseling van baby Lucas. Geniet u vooral mee:


Waarom hangt stadsgenote Joke Van de Velde aan het Atomium te bengelen

 Opmerkelijk beeld afgelopen week: Stadsgenote Joke Van de Velde die aan de hoogste bol van het Atomium hing te bengelen. Wat ze daar aan het doen was? Dat had alles te maken met een uitdaging van Q-dj Wim Oosterlinck. Elke week krijgt Joke, die op woensdag bij Wim in de studio zit tijdens de 'Wim O Show', een nieuwe opdracht voor de rubriek 'Joke Durft'. Deze keer mocht ze de hoogste bol van het Atomium, op 102 meter hoogte, schoonmaken.

"Dit was écht wel de meest angstaanjagende opdracht die ik tot nu toe al gekregen heb", vertelde de ex-Miss België achteraf. "Ik was echt de hele tijd aan het beven en kon alleen maar denken: als ik straks maar terug veilig op de grond sta. Maar kijk, ik hoop dat ik het nu echt heb kunnen bewijzen: Joke durft!"

Joke is al anderhalf jaar elke woensdag het speelkameraadje van Wim in 'De Wim O Show'. Elke week krijgt ze een nieuwe uitdaging in 'Joke Durft'. Van auditie doen voor 'So You Think You Can Dance', een naaktselfie nemen met Lesley-Ann Poppe tot bijtspeeltje zijn voor politiehonden, Joke heeft zo al heel wat opdrachten doorstaan.


Wout Bru ontkent Eccentric flirt in Story

1359759Wout Bru (45) genoot op de openingsavond van Eccentric, in een volle viptent, van een sensuele flirt met Jessy De Smet (38). Terwijl de blonde zangeres al droomde van een vervolg, ontkent Wout  bij Story verrassend genoeg het intieme onderonsje.

Wie zijn achterste brandt, moet op de blaren zitten. Dat zou een topchef als Wout Bru toch moeten weten. Als je tijdens de openingsavond van Eccentric tussen de andere gasten in de viptent over de schreef gaat én er bewijzen zijn, dan valt er in feite weinig te ontkennen. Nochtans klinkt de chef vastberaden, en niet echt blij, als we hem confronteren met de gebeurtenissen. “Toch niet met Jessy? Ik heb met haar niks te maken”, zegt hij fel in Story.
Volgens onze bronnen, enkele genodigden die een tafel verder zaten, viel er evenwel niet naast Wout en Jessy te kijken, die eerst vurige blikken en nadien kussen en knuffels met elkaar uitwisselden. Het koppel deed trouwens weinig moeite om het geflirt te verstoppen. De hand van Wout lag regelmatig op de arm van Jessy. Ondertussen zocht de zangeres zelf iets intiemere regionen op bij Wout.

Als twee magneetjes
"Op een bepaald moment werden Wout en ik gewoon als twee magneetjes naar elkaar toe getrokken. Het kwam van twee kanten tegelijk. We hebben elkaar wel maar kort gezien, want Wout is vrij laat toegekomen. En ik moest weg voor een optreden in Hasselt. Ik was liever langer gebleven. Wat mij betreft, is de avond voor herhaling vatbaar. Ik vind hem absoluut aantrekkelijk. En dan heb ik het ook over zijn karakter. Wout is een supertoffe kerel. Hij is heel spontaan, beleefd en vriendelijk tegen iedereen. Ik wil hem zeker beter leren kennen", reageert Jessy op haar avontuur met Wout in Story.

Allemaal gezever
Wout Bru heeft dan weer een heel andere kijk op het verhaal. "“We hebben op Eccentric gewoon samen gegeten en dan is Jessy vertrokken", stelt hij. "Ik heb niks met haar te maken. Komaan, we zaten gewoon onder vrienden aan dezelfde tafel. Ik heb haar amper anderhalf uur gezien. En er zijn wat foto’s van ons genomen. De rest van de avond heb ik bij andere vrienden gezeten. Jessy, die heb ik misschien drie keer in mijn leven gezien. Ik ben nog altijd samen met Zora. Kussen? Waar halen ze het? Ik ga toch niet zomaar zitten kussen? Zijn jullie gek? Als het gebeurd was, dan zou ik het gewoon toegeven. Dit zijn valse beschuldigingen. Mij door het slijk halen, dat moet gedaan zijn. Waaraan verdien ik dat? Stop ermee. Ik ben gewoon een hardwerkende mens.”


Showbizz Bart wou met onze kneistiradio Jessica een selfie

11173324_10152756524480684_8777360089098167115_nEccentric dat is, zoals de naam het al zo'n beetje doet vermoeden, een exclusieve beurs voor exclusieve mensen. Mensen met stevig wat knaken in hun zak dus, maar uiteraard waren ook een heleboel bekende Vlamingen en ook onze eigenste Jessica van Breakout van de partij.

Showbizz Bart wou met onze Jessica een selfie. Maar ook  Tanja Dexters, onze Miss België, ebbenhouten Miss Exclusive, Lesley-Ann Poppe, Wout Bru  enzovoort konden uiteraard niet ontbreken op deze dertiende editie.


Madonna maakt haar Stand-Up Debuut

 Madonna heeft op haar 56e een droom vervuld door haar debuut als stand-up comedian te maken. Vind jij dat ze hier meer mee moet doen?

Back to basics

Bij Jimmy Fallon op de bank vertelt Madonna dat ze soms weleens droomt van meer eenvoud in haar werk. Geen miljoenenproducties meer, maar gewoon met een microfoon op het podium en een paar grappen in je repertoire. Als de presentator zijn eigen podium en microfoon aanbiedt, hoeft de 56-jarige zangeres niet lang na te denken.

Ze besluit over haar eigen ervaringen te vertellen, en die draaien blijkbaar vaak om het daten met mannen die haar zoon hadden kunnen zijn. Het publiek kan het wel waarderen. Wat vind jij? Heeft Madonna hier haar nieuwe carrière gevonden?