Etenen drinken

Robbie Williams wil een Máxima koffie

 Robbie Williams blijkt nogal gecharmeerd te zijn door de Nederlandse koningin Máxima. Hij wil graag met haar afspreken ... weet hij soms niet dat ze al bezet is?!

Oranje koffie

Robbie Williams is sinds december 2014 het gezicht van het Zwitserse koffiemerk Café Royal, dus het zou zomaar kunnen dat het filmpje daar iets mee te maken heeft. De zanger is wel goed voorbereid: hij heeft al een oranje koffiecupje klaar liggen voor zijn koffiedate met koningin Máxima.

Als Robbie écht zo vastberaden is, hebben wij nog wel een tip voor hem. De koningin is maandag in Dordrecht te vinden voor de viering van de tweede Koningsdag. Met haar man en kinderen trouwens, maar daar laat iemand als Robbie Williams zich vast niet door tegenhouden ...


Ook Geena Lisa brengt een kookboek uit

201010120806-1_geena-lisa-is-weer-vrijgezelGeena Lisa gaat 4 kookboeken op de markt brengen, om net zoals de presentatrice een evenwicht te vinden in de keuken én in het leven. Want deze kookboekenreeks is er in tegenstelling tot de vele andere op maat van de actieve vrouw.

Geena Lisa is een drukbezette vrouw, met een fulltime job en een gezin. "Regelmatig krijg ik de vraag hoe ik erin slaag om slank en jong te blijven. En hoe ik carrière met mijn gezin combineer. Wel, na jarenlang te experimenteren met diëten heb ik geleerd dat voeding daarin een heel belangrijke rol speelt," vertelt Geena.  

"Tijdens mijn 5 jarige opleiding Complementaire gezondheidsleer aan de Levensschool heb ik antwoorden gekregen op al mijn vragen over gezondheid en voeding. Met deze kennis geef ik al enkele jaren lezingen en workshops over de 3 pijlers van de gezondheid, waaronder voeding", zo zegt Geena Lisa.

Ze gaat nu 4 kookboeken op de markt brengen, vertrekkende vanuit haar eigen leven en ervaring. Kookboeken om net zoals haar, een evenwicht te vinden in de keuken, én in het leven. Een kookboek met gezonde recepten om slank te blijven, een kookboek met snelle recepten voor de drukke agenda's van de mama's, een kookboek met beautyfood om jong en gezond te blijven en een kookboek met receptjes waar je zin van krijgt. 

De kookboeken zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 6 mei.


Luc Bellings loopt tegen de lamp

LucbellingsTweesterrenchef Luc Bellings is tijdens zijn eigen Luc Bellings & Friends-wedstrijd voor wielertoeristen betrapt op het gebruik van doping. Bellings zat volgens de resultaten vol doping. "Dat klopt, elke ochtend smeer ik mijn gezicht en hals in met een toefje gel waarin testosteron zit", reageert de kok.

"Wist ik veel dat ik tijdens een koers van niks een dopingcontrole zou moeten ondergaan en positief zou plassen. Voor mij is de gel een manier om tegen de tekenen van ouderdom te vechten. Mijn dokter schrijft mij dat product voor, en controleert regelmatig of ik er niet te veel van gebruik. Maar blijkbaar mag je dat niet gebruiken én koersen." Als Bellings schuldig bevonden wordt door de Vlaamse dopingcommissie wacht hem een schorsing van twee jaar.