600.000 euro voor nieuwe fietsinfrastructuur in Knokke-Heist
Het programma van Natuurpunt tijdens de Week van de Zee

48ste Lenteconcert Sint-Cecilia Heist komt er aan

Foto LenteconcertDit weekend is het weer zover. Al voor de 48ste keer laten zowel de drumband, het jeugdorkest als ook de harmonie het beste van zich horen in CC Scharpoord. Nog niks gepland op zaterdagavond of zondagnamiddag? Dan verwelkomen we u graag!

Ook dit jaar wordt er rond een thema gewerkt, maar zoals u aan het vraagteken op de affiche kan merken, wordt alles nog wat in mysterie gehuld. Ook de ‘special guest’ staat reeds te trappelen, maar laten we u zelf ontdekken op één van de concerten! Een tipje van de sluier lichten? Wel, u kent ‘hem’ allemaal, maar zo zag u hem waarschijnlijk nog nooit …

Zit in een avondje uit? Dan verwachten we u op zaterdag 22 april om 20.00 uur. Geniet u liever ’s namiddags met ons mee? Reserveer dan snel uw plaatsje voor de zondagnamiddag-voorstelling op 23 april om 15.00 uur.

De kaarten voor gereserveerde plaatsen zijn te verkrijgen in CC Scharpoord of op het nummer 050/630 430. (vkk: € 12 / add: € 15 / -14j: € 6)

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).