Kenneth Borezee is in HLN niet te spreken over AZ Zeno
Natuurexploratie verwent het brede publiek tijdens de ‘Week van de Zee’

Boshuisje verfraaid met figuratieve panelen

CollageIn het boshuisje in het directeur-generaal Willemspark in Heist, organiseert de dienst Milieu & Natuur van september tot juni natuur-educatieve activiteiten voor klasgroepen. In de loop van dit voorjaar worden de buitengevels van het boshuisje verfraaid met figuratieve panelen. De linkergevel staat daarbij in het teken van de lente, de voorgevel symboliseert de zomer, de rechtergevel illustreert de herfst en de achtergevel geeft een winters sfeerbeeld weer. Voor het schilderen is een artistiek project in samenwerking met deKunstAcademie opgestart. De rode draad van dit duinenpark zijn de dieren van het bos met als hoofdmascotte de ekster Pica Pica. Deze vogel komt dan ook terug in de vier gevels, samen met de andere dieren die in dat seizoen voorkomen in het Bosje van Heist. Inge D’Hulster, leerkracht Algemene Beeldende Kunsten in de Middelbare graad, begeleidt momenteel haar leerlingen van 12 tot 18 jaar die op zaterdagvoormiddag les volgen, bij het uitwerken van de dierenfiguren. Het artistieke resultaat zal nog voor de zomer onthuld worden op een feestelijke opening. 

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).