Het Weer in Knokke-Heist
Foto van de Week: Gasboete is onderweg naar Knocke

Paul Gheysens moet mee duidelijkheid scheppen over geldstromen

AntwerpDe Licentiecommissie van de voetbalbond geeft Antwerp geen proflicentie. De club gaat in beroep bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. De Licentiecommissie vindt Antwerp te vaag over zijn financiële middelen. Onze Knokke-Heistse plus-inwoner Paul Gheysens, de topman van projectontwikkelaar Ghelamco, outte zich wel als geldschieter, maar bedragen die al naar Antwerp stroomden, zijn volgens de commissie 'afkomstig van Peridot S.L. of voor rekening van deze vennootschap gestort door Ghelamco Invest NV'. In de balans die dat Spaanse Peridot in juni 2016 publiceerde, vond de commissie echter 'geen spoor van de gestorte bedragen aan Goala bvba'. Goala is een bedrijf van Patrick Decuyper dat de Antwerp-CEO gebruikt om geld naar de Bosuil te loodsen. In dezelfde balans van Peridot was er ook 'onvoldoende eigen vermogen om de ter beschikking gestelde bedragen te financieren', aldus de commissie. Dus komt dat geld van een derde, stelt ze. Die derde wil de commissie kennen. Tot vorig jaar hoefden clubs niet bekend te maken met wiens geld zij werken, nu wel.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

keerlin

Oei... dit klinkt allemaal nogal vreemd, ik wil het woordje 'ruikt' nog niet gebruiken, dat heeft er een eerder negatieve kijk erop... maar als je kan lezen over "geldstromen" denk ik toch direct, al zal dat wel niet zo zijn zeker(?) , over maffia praktijken op z'n Russisch... hoe dat komt weet ik niet... ;-)

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).