Streekparlementair Hendrik Bogaert een aantal niet-ideologische maatregelen
OPGELET: Buiten Knokke-Heist verhoogde ozonconcentraties in de lucht

Chrisma verhuist: zelfde klasse, nog betere service

CollageChrisma is al meer dan 10 jaar een vaste waarde voor luxueuze totaalrenovaties en interieurinrichting met meer dan 300 realisaties op haar palmares. Van éénslaapkamerappartementen tot riante villa’s, telkens met ‘the golden touch from start to finish’ en met tevreden klanten tot gevolg. Binnenkort tilt Chrisma haar dienstverlening nóg een niveau hoger met de verhuis naar een nieuwe locatie. De perfecte reden om eens langs te gaan bij zaakvoerder Chris Maes.

The golden touch from start to finish.

Dat vraagt om een woordje uitleg? Chris Maes: “ Tijdens de volledige duur van de werken -­‐ van de eventuele afbraak van een bestaand pand tot de oplevering van de totaalrenovatie -­‐ kunnen onze klanten altijd bij één aanspreekpunt terecht. En indien gewenst, gaan we nog een stap verder tot zelfs het opmaken van de bedden met speciaal uitgekozen bedlinnen! We gaan dus voor een luxueuze afwerking van ruwbouw tot bedlinnen.”

Is het echt service op maat?

Chris Maes: “Wij verzorgen telkens met veel toewijding de wensen van onze klanten. Bij renovaties begeleiden we de klanten bij de indeling en hun keuze uit de beste materialen, tijdloze stoffen en kleuren. Zo gaan we voor een interieur dat volledig aansluit bij de persoonlijkheid van de klant. En toch hebben alle interieurs die Chrisma-­‐touch. Blijkbaar herken je ze dan ook onmiddellijk (lacht). Chrisma is een op-­‐en-­‐top Knokse onderneming. Zo hebben we momenteel in een beperkte straal rond Knokke-­‐ Heist maar liefst 30 actieve werven. Dit laat ons toe kort op de bal te spelen en ook de beste prijs voor onze klanten te garanderen.”

En wat met dat ‘kant-­‐en-­‐klaar vastgoed’?

Chris Maes: “Ook daar gaan we volop voor. We hebben enkele fantastisch gerenoveerde appartementen en villa’s waar je als koper gewoon kunt binnenstappen en er ook onmiddellijk in kunt gaan wonen. Je hoeft niks meer toe te voegen. Alles staat er perfect in harmonie met elkaar. Wie al even wil wegdromen, vindt deze realisaties op onze website.”

Waarom een nieuwe locatie?

Chris Maes: “We verhuizen naar een centraal gelegen pand in de Kustlaan op nummer 303. Het stijlvolle gebouw sluit volledig aan bij de klasse van Chrisma en is 4 keer groter dan onze huidige locatie. Een zee van ruimte, die ons toelaat om onze klanten een nog betere service te garanderen. Met nog meer stalen en keuzemogelijkheden kunnen we de moodboards nog nauwer laten aansluiten op de wensen van de klant. Bovendien zullen er altijd minstens 2 van de 5 in-­‐house binnenhuisarchitecten aanwezig zijn. Na de voorlopige oplevering zijn onze klanten zo altijd zeker van een uitstekende naverkoopservice. Dezelfde klasse, met nog betere service dus!”.

Kustlaan 3
8300 Knokke-He

Kustlaan 323 8300 Knokke-Heist

Reacties