Tiener had volgens de Lokale Politie niet gedronken
Bende voor de rechter

De trend met freakshakes komt ook onze richting uit

Media_xll_9797060We schreven een tijdje geleden al over de smakelijke trend freakshakes. Wat eigenlijk nogal groot uitgevallen milkshakes zijn die naar hartelust versierd worden met nog meer zoetigheden. Met dank aan Freya Poppe van het kleurrijke modemerk Tutu Chic, drink je ze deze zomer ook in Knokke. Trek wél een paar uurtjes uit om te verteren én voor je de kleren in de pop-up past, wil je ook maar ergens in geraken.

Heb je nog geen kennis gemaakt met modelabel Tutu ChicDat het allemaal op wieltjes loopt voor Poppe, kon je toen ook al lezen. Ondertussen gaat het eigenlijk zelfs nog beter, en dus opent ze deze zomer een pop-upwinkel in de mondaine badstad Knokke. Geheel toepasselijk genaamd 'Le Freak, c'est Tutu Chic'.

Naast haar kledingcollectie zul je er namelijk ook freakshakes kunnen drinken - extreem zoete shakes met lekkernijen als macarons, slagroom en donuts op die een heuse hit zijn op Instagram. Die zullen geserveerd worden door de zogenaamde 'Tutu Chic-dolls' zoals ex-miss België Lenty Frans, Jill de Greef van Pink Ambition en DJ en model Lotte Feyen.

Van 17 juni tot eind september. Zeedijk 717, 8300 Knokke.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).