Tiener had volgens de Lokale Politie niet gedronken
Bende voor de rechter

De trend met freakshakes komt ook onze richting uit

Media_xll_9797060We schreven een tijdje geleden al over de smakelijke trend freakshakes. Wat eigenlijk nogal groot uitgevallen milkshakes zijn die naar hartelust versierd worden met nog meer zoetigheden. Met dank aan Freya Poppe van het kleurrijke modemerk Tutu Chic, drink je ze deze zomer ook in Knokke. Trek wél een paar uurtjes uit om te verteren én voor je de kleren in de pop-up past, wil je ook maar ergens in geraken.

Heb je nog geen kennis gemaakt met modelabel Tutu ChicDat het allemaal op wieltjes loopt voor Poppe, kon je toen ook al lezen. Ondertussen gaat het eigenlijk zelfs nog beter, en dus opent ze deze zomer een pop-upwinkel in de mondaine badstad Knokke. Geheel toepasselijk genaamd 'Le Freak, c'est Tutu Chic'.

Naast haar kledingcollectie zul je er namelijk ook freakshakes kunnen drinken - extreem zoete shakes met lekkernijen als macarons, slagroom en donuts op die een heuse hit zijn op Instagram. Die zullen geserveerd worden door de zogenaamde 'Tutu Chic-dolls' zoals ex-miss België Lenty Frans, Jill de Greef van Pink Ambition en DJ en model Lotte Feyen.

Van 17 juni tot eind september. Zeedijk 717, 8300 Knokke.

Reacties