Sculpturen tussen droom en werkelijkheid gevat
Streekparlementair Hendrik Bogaert een aantal niet-ideologische maatregelen

Er kan nog altijd iemand bij

1_hotel_binnenhofHet ziet ernaar uit dat het voorjaar alle records in Knokke-Heist en de rest van de kust zal breken. Het aanhoudend mooie weer zorgde voor een uitzonderlijk hoge bezetting van de hotels.

Heel wat hotels waren volgeboekt met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren en ook dit weekend is het een voltreffer. Al ligt het gemiddelde in Knokke-Heist wel een stuk lager dan aan de rest van de kust. Wie nog een plaatsje zoekt kan deze zeker nog vinden in onze badstad.  En dat is in één en hetzelfde voorjaar wel uitzonderlijk. Vandaag is het weer aanschuiven om Blankenberge binnen te rijden en een parkeerplaatsje te vinden.

De overrompeling op het strand heb je normaal pas in het hoogseizoen. Hoofdredder Tom Cocle heeft nu al zijn handen vol: “Ik sta hier nu al 20 jaar op het strand en ook voor ons is dit een ongelofelijk sterk voorseizoen. Wij zitten ook al met een watertemperatuur die boven de 20 graden is.  Dat is een temperatuur die normaal pas bereikt wordt midden augustus.”

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).