Bende voor de rechter
Het Weer in Knokke-Heist

Sincfala kon heel veel nieuwe foto's verzamelen

Fotossincfala-250x166Wist je dat je de interessante collectie van Sincfala, Museum van de Zwinstreek, kunt bekijken vanuit je zetel via je smartphone?  Via www.sincfala.be kun je via 'collectie' op trefwoorden zoeken en zo grasduinen in de ruime collectie die het museum gedurende decennia heeft opgebouwd.  Vandaag werden 3.218 nieuwe foto's met uitleg die verband houden met de visserij, Knokke-Heist en de Zwinstreek toegevoegd op de website in de rubriek 'beeldbank'.  Dit werk is het resultaat van de foto-identificatienamiddagen in de seniorenontmoetingscentra en het geduld van talrijke vrijwilligers en medewerkers die alle info checkten en dubbelcheckten.  Wie bij de tekst van een foto nog een toevoeging of correctie wil doen, mag dit per email via sincfala@knokke-heist.be doorgeven.  Ga terug in de tijd via onze oude foto's en proef de nostalgie van weleer!

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).