De Laatste Show in deKunstacademie
De aankomst van de Maatjes in 500 foto's

Toch wat kritiek op "Moment met Vlinders"

PageVan 15 juni tot en met 3 september 2017 fladderen opnieuw honderden exotische vlinders een zomer lang rond in de tropische pop-up vlindertuin in De Wandelaar in Duinbergen. Bezoekers kunnen in het paviljoen rondwandelen en worden er ondergedompeld in de wereld van deze kleurrijke insecten terwijl ze van hun favoriete drankje en zoetigheden van banketbakkerij Gaelens genieten. Twee nieuwigheden voor deze 2de editie zijn een interactieve ruimte voor de allerjongsten en een terras met zeezicht waar je wat kunt afkoelen. Dit laatste zorgt ook dit jaar voor wat wrevel bij de HoReCa van Knokke-Heist die met lede ogen moet toezien op de concurrentie die de dienst Toerisme van Schepen Wittesaele blijft creëren met pop-up vlindertuin en de terras die komt tijdens Magritte 3D voor het Casino.

“We hadden gehoopt die het gemeentebestuur eindelijk had ingezien dat dergelijke concurrentie niet wenselijk was door het schrappen van de BMW-lounge. Nu komt er gewoon iets anders”, klinkt het bij de HoReCa Knokke-Heist.

Wat Moment met Vlinders betreft deze is dagelijks vanaf 10 uur open. Het prijs bedraagt 9 euro voor kinderen van 4 tot 12 jaar, 12 euro voor volwassenen en gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar. De toegang tot het evenement en het eerste drankje dat je ter plaatse consumeert zijn in de prijs inbegrepen. Voor een supplement van 5 euro kun je tijdens je bezoek ook een glas champagne degusteren. Voor groepen zijn er degressieve toegangsprijzen.

Reacties