Pier en Wanne mogen even buiten
knaloranje doorbreekt strakheid in eigenzinnig gerenoveerd vissershuis in Duinbergen

Verkeershinder in de Westkapellestraat, Herenweg, Kalvekeetdijk, Jonckheerestraat en Ramskapellestraat

Adaptive-image_320-460-236_460-640-320_750-640-320_960-614-315_fit-origin_1578

Op woensdag 21 juni 2017 gaat een aannemer over tot het uitvoeren van  frees- en asfalteringswerkzaamheden  in de Jonckheerestraat ter hoogte van de Waterstraat. Deze werkzaamheden zullen 1 dag  in beslag nemen. Tijdens de duur van deze werkzaamheden wordt de Jonckheerestraat tegenaan de Waterstraat afgesloten voor alle verkeer. In de Jonckheerestraat is er enkel plaatselijk verkeer toegelaten vanaf de Ramskapellestraat  tot aan de werfzone. Het verkeer  wordt omgeleid via de Ramskapellestraat – Spelemanstraat – Westkapellestraat. Het verkeer in de Westkapellestraat verloopt via de Spelemanstraat.

Omwille van dit werk, start het herstel van het wegdek in de Ramskapellestraat vanaf het kruispunt met de Jonckheerestraat tot voor het kruispunt met Biezenmaat daarom pas op donderdag 22 juni 2017 (ipv maandag 19 juni).  Deze werkzaamheden zullen zoals reeds eerder aangekondigd tot 26 juni 2017 duren. Tijdens de duur van deze werkzaamheden zal het kruispunt Ramskapellestraat-Jonckheerestraat afgesloten zijn voor alle verkeer. In de Ramskapellestraat en Jonckheerestraat is er enkel plaatselijk verkeer toegelaten tot aan de werfzone. Het verkeer in de Heistlaan wordt omgeleid via het kruispunt met de Ramskapellestraat/Sasstraat. Het verkeer in de Westkapellestraat verloopt via de Spelemanstraat. In de Ramskapellestraat tussen de Jonckheerestraat en Biezenmaat geldt een algemeen parkeerverbod.

Op woensdag 21 juni 2017 gaat een aannemer over tot het uitvoeren van enkele plaatselijke frees- en asfalteringswerkzaamheden in de Westkapellestraat, tussen de Herenweg en Kalvekeetdijk. Deze werkzaamheden zullen 1 dag  in beslag nemen. Tijdens de duur van deze werkzaamheden wordt de Westkapellestraat tussen de Herenweg en Kalvekeetdijk afgesloten voor het autoverkeer. In de Westkapellestraat is er enkel plaatselijk verkeer toegelaten vanaf de Dorpsstraat tot aan de werfzone. Het verkeer wordt omgeleid via Herenweg en Kalvekeetdijk (en omgekeerd).

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).