Ook op zoek naar helden op de arbeidsmarkt?
Buurgemeente Sluis wil truckersproblemen exporteren naar Zeebrugge

Vernieuwde Colruyt gaat open

Colruyt-250x138Op woensdag 14 juni 2017 opent de vernieuwde Colruyt in Westkapelle de deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. Op dinsdag 13 juni 2017 van 17 tot 20 uur kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren de Colruyt-medewerkers de klanten graag een hapje en een drankje. De gevels en het dak van de vernieuwde winkel zijn extra geïsoleerd. De winkel werd ook luchtdichter afgewerkt dan voordien. Dat maakt van Colruyt Knokke een lage-energiewinkel, die de stap kan zetten naar duurzame technieken, zoals een koelsysteem op propeengas. Dit project past in een grotere renovatiegolf van Colruyt Group, dat tegen 2029 alleen nog maar lage-energiewinkels in eigen beheer wil. Zo zou zijn CO2-uitstoot met nog eens 4 % verminderen.

In de vernieuwde Colruyt-winkel is de versmarkt en het assortiment diepvriesproducten uitgebreid. Voor hun vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij. Ze hebben er een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades en zien de beenhouwers werken in een open atelier. De slagers zijn dus makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling.”

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

keerlin

Ben ook eens gaan piepen... echt de moeitewaard, een grote verbetering... proficiat, ook aan diegenen die ons dagelijks terug zullen verwennen in raad en daad ... :-)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.