Sincfala kon heel veel nieuwe foto's verzamelen
Droevig nieuws voor stadsgenoot Jelle Vossen

Werken in de Ramskapellestraat en Lippenslaan

Ramskapellestraat-250x166Op maandag 19 juni 2017 start de aannemer met de volgende fase van het herstellen het wegdek in de Ramskapellestraat vanaf het kruispunt met de Jonckheerestraat tot voor het kruispunt met Biezenmaat. Deze werkzaamheden zullen tot 26 juni 2017 duren. Tijdens de duur van deze werkzaamheden zal het kruispunt Ramskapellestraat-Jonckheerestraat afgesloten zijn voor alle verkeer. In de Ramskapellestraat en Jonckheerestraat is er enkel plaatselijk verkeer toegelaten tot aan de werfzone. Het verkeer in de Heistlaan wordt omgeleid via het kruispunt met de Ramskapellestraat/Sasstraat. Het verkeer in de Westkapellestraat verloopt via de Spelemanstraat. In de Ramskapellestraat tussen de Jonckheerestraat en Biezenmaat geldt een algemeen parkeerverbod.

Op maandag 19 juni  2017 start een aannemer met het herstellen van verzakte putdeksels midden in de oostelijke rijbaan van de Lippenslaan ter hoogte van de huisnummers 10 en 40. Deze werkzaamheden zullen tot en met vrijdag 23 juni 2017 duren. Tijdens de duur van deze werkzaamheden wordt de oostelijke rijbaan van de Lippenslaan  afgesloten vanaf het zebrapad ter hoogte van de Sint-Margaretakerk tot aan de Boudewijnlaan. Het verkeer zal vanaf de rotonde omgeleid worden via de Seb. Nachtegaelestraat, Piers de Raveschootlaan en Boudewijnlaan. Er geldt in de Lippenslaan een algemeen parkeerverbod vanaf huisnummers 10 tot 42. 

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Marc

Bij uitbreiding mag men de ganse Lippenslaan herstellen of vernieuwen. Het aantal verzakkingen en putten is niet meer te tellen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.