Kjure zet automaat langs Kragendijk
Dodelijk motorongeval op ringweg Zeebrugse Haven

Annick Roels opent relaxatieruimte in onze badstad

Img_1839_online_Aan de drukke Lippenslaan 289 stap je via een smalle ingang “Chi House” binnen, een oase van rust. Het is zowel een schoonheidssalon als een relaxatieruimte. Oprichtster Annick Roels (51) uit Maldegem wil van haar Chi House vooral een huis maken waar iedereen zich kan leren ontspannen.. “Ik heb me 30 jaar kapot gewerkt en werd ernstig ziek daardoor. Ik wil iedereen waarschuwen om niet dezelfde fout te maken”, vertelt ze. “Ik liet mij opereren in Zwitserland en ben van de hel terug in de hemel gekomen. Toen heb ik beslist dat ik wil verder ondernemen op een rustige manier en daar waar ik zelf tekort ben geschoten als waarschuwing voor vele mensen wil meegeven. Ik wilde met een zaak beginnen waar mensen zalig kunnen ontspannen. Zonder afspraak kan je even binnen springen. Je kan hier thee proeven en kopen, een make-over doen, nekmassages krijgen, wimpers verlengen, enz. Maar vooral kennis maken met onze schoonheidsproducten die eerst kunnen uitgetest worden. Ook verkrijgbaar paardenmelkproducten. Of je kan eens rustig komen babbelen, eventueel gewoon een boek lezen: echt alles mag, maar niks moet”, zegt Annick. Daarvoor koos ze doelbewust de drukke Knokse Lippenslaan voor haar Chi House.

Machine uittesten

In Chi House staat de unieke Chi-machine.  Wanneer je aan de Chi-machine ligt, maakt je lichaam de beweging van een vis. Nadruk wordt gelegd op de enkels. Vijftien minuten op de Chi-machine en je bent ontspannen als na een rustige wandeling van anderhalf uur. Je voelt energie opbruisen, een voldaan gevoel, je bent een ander mens. Al 40 jaar een hit in Japan. Relaxatie van de hoogste plank. “Je beweegt, maar zonder inspanning. Het helpt tegen fibromyalgie, stress, en is ook goed voor mensen met Parkinson of voor bejaarden die te weinig beweging hebben. Ik heb gelezen dat ook Koen Wauters en Kim Clijsters gebruik maken van de Chi-machine.”, aldus Annick die het concept van Chi House nog verder wil uitbouwen. “Iedereen die hier binnenstapt moet met een goed gevoel terug buiten wandelen”, zegt Annick en ze kondigt iedere woensdag om 19 u.ook Yoga lessen aan (vanaf 19 juli) en op zaterdag “ontbijtyoga” om 9.00 uur (mits inschrijving). Een Chi-beurt duurt 15 minuten en kost 15 €. Een abonnement van 10 beurten levert 1 beurt gratis op. 18700799_1038884586242875_3912834393131925712_o

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Annick

Hartelijk dank katja
Ook u wordt uitgenodigt om onze fantastische Chi machine te testen
Mvg Annick

Katja

Waar vind ik de bon terug? Heb interesse, vind het een supertof initiatief !!! Redactie: Gewoon het artikel uitprinten en meenemen.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.