Het Weer in Knokke-Heist
Sfeerplein De Bolle nu ook officieel opnieuw open

Digitale stadsnetwerk City Play vanaf nu beschikbaar in Knokke-Heist

700kn1050-3ld400Na Brussel, lanceert Clear Channel zijn digitale stadsnetwerk City Play ook in onze badstad. Vanaf nu staan er 23 verticale schermen ter beschikking van adverteerders in Knokke-Heist.

Na de lancering van City Play, het eerste digitale stadsnetwerk, in Brussel en de I-CONIC schermen in het hart van de Europese hoofdstad, zet Clear Channel zijn digitale strategie verder en vestigt de regie zich aan de kust met 23 nieuwe schermen op premium locaties. Uit de voorlopige lijst van locaties, springen topadressen in het oog zoals de Lippenslaan en de Kunstlaan, het Lichttorenplein en het Albertplein in Knokke. Al zijn twee videoschermen aan de dienst toerisme misschien toch wat te veel van het goede/

"Een premium oplossing, niet alleen dankzij de kwaliteit van het meubilair, maar ook dankzij een aanwezigheid in de shopping zones en populaire buurten die druk bezocht worden door actieve personen, shoppers en toeristen", klinkt het bij Clear Channel.

De aanwezigheid in Brussel in combinatie met de zichtbaarheid aan de kust, laat adverteerders toe om tijdens de belangrijkste zomerevenementen te communiceren via een oplossing die creatief, innovatief en contextueel relevant is. De ultraflexibele mediaplanning die zich richt op typische doelgroepen, laat een onmiddellijk engagement met de lokale bevolking toe. Maar echt de mensen in Knokke-Heist bereiken doe je in combinatie met de nieuwe cityapp van Knokke-Heist. KLIVE is vanaf 15 juli beschikbaar op Itunes en Google apps.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

boeboe

merci er hangt nog niet genoeg reclame in knokke-heist...eerst die pilaren en nu tv op straat..en ja om nationale adverteerders te tonen dus niets voor knokke-heist...onze gemeente is een mini stad van reclame bevuiling met dank aan gemeentebestuur....lippens zou zich mogen schamen maar ja weer geld in laadje om zijn verkiezing te steunen hé

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.