Komt er een reconstructie nu Alexandru C weer in het land is?
La Jungle, Equal idiots en The Subs beroeren als eerste de punt van het Heldenplein

Julien Epaillard heer en meester tijdens Knokke Hippique ***

15386Tijdens Knokke Hippique werd er zaterdagavond gretig gestreden voor de driesterren Grand Prix winst in onze badstad. In totaal kwalificeerden negen combinaties zich voor de barrage van dit 1.55m hoge parcours. Frankrijk regeerde de rubriek dankzij Julien Epaillard die oa. eerder deze week al naar de winst reed. In het zadel van de 9-jarige Jarnac-zoon, Usual Suspect d’Auge kruiste hij de finish foutloos in 37,19 seconden. Landgenoot Nicolas Delmotte volgde op de tweede plaats met Ilex VP (v. Diamant de Semilly). Na een finish in 37,93 seconden ging hij Marlon Modolo Zanotelli voor. De in België wonende Braziliaan strandde op de derde plaats met de 12-jarige Diamant de Semilly-ruin, Extra Van Essene. Michael Whitaker (Calisto Blue) zorgde voor heel wat spektakel maar strandde uiteindelijk op de vierde plaats. Thuis-ruiter, Daniel Deusser vervolledigde de top vijf met Clintop (v. Clinton I) onder het zadel. Olivier Philippaerts zorgde voor het thuislande voor de zesde plaats met Henna de Goedereede (v. Argentinus).

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).