In juni 2016 maakten ze juwelen ter waarde van 1,8 miljoen euro buit en kregen nu 8 jaar cel
Julien Epaillard heer en meester tijdens Knokke Hippique ***

Komt er een reconstructie nu Alexandru C weer in het land is?

MuylleDe 23-jarige Roemeen Alexandru C is officieel aangehouden voor de moord op Sofie Muylle. De Roemeen is gisteren aan ons land uitgeleverd en vanmorgen naar het parket van Brugge overgebracht voor ondervraging. Na de ondervraging besliste de onderzoeksrechter om C. officieel in verdenking te stellen en aan te houden. In de luchthaven van de Roemeense hoofdstad Boekarest is de verdachte zoals je eerder kon lezen in onze krant overgeleverd aan twee Brugse speurders. Bij zijn aankomst in Zaventem werd hij dan ook officieel gearresteerd.  In een wagen van de federale gerechtelijke politie werd hij vrijdagavond naar het kantoor van de lokale politie gebracht, waar hij de nacht heeft doorgebracht. De 23 jarige verdachte, de man met de blauwe jas,  heeft eerder al bekend dat hij Sofie Muylle zag in de nacht van haar overlijden, maar hij ontkent dat hij haar heeft aangeraakt. Mogelijks komt er de komende weken een reconstructie, al zou dit misschien in het midden van het seizoen niet aangewezen zijn.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).