Julien Epaillard heer en meester tijdens Knokke Hippique ***
Oldtimersrit van Antwerpen naar Knokke-Heist

La Jungle, Equal idiots en The Subs beroeren als eerste de punt van het Heldenplein

Kneistival 1La Jungle is een duo uit Wallonië dat de temperatuur doet stijgen met een gitaar, een casio keyboard en een drumkit. Meer hebben ze niet nodig om iedereen mee te sleuren naar de primitieve kern van rockmuziek. Als je even de ogen sluit, waan je jezelf rond een groot vuur in het midden van de jungle waar twee wildemannen je met een oerdrum meeslepen in een ritmisch verhaal. Niet te missen voor degenen die later op het festival nog willen meepraten.

Equal idiots werd door Studio Brussel in 2016 tot winnaar uitgeroepen van De Lokale Lichting en sindsdien gaat het snoeihard. Het duo brengt punkrock met ballen en spelen alle festivalpodia volledig plat. De prille twintigers beloven een stevige wervelpunkwind los te laten op Kneistival. Er is gelukkig al bewijs genoeg dat dit hen ongetwijfeld zal lukken.

Bam! Een zot feestje op de openingsavond van Kneistival met de mega madness van The Subs. Een zinderende sfeer waarin het onmogelijk stilstaan is. Elke bezoeker mag zich opmaken om eens goed te zweten en volledig los te gaan tijdens dit weergaloze dansoptreden. The Subs bewezen reeds op alle grote festivals in binnen- en buitenland over een verschroeiende set te beschikken. Met monsterhits zoals “Face Of The Planet”, “Don’t Stop” en “Close To Faith” zal de wereld weten dat Kneistival begonnen is.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).