Wecandance klokt af op 25 000 deelnemers
200 deelnemers aan de eerste Laguna Zwemloop

Alle lezers van Kneistikrant die over een golfkar beschikken krijgen gratis gedemineraliseerd water

Een uitdrukking die chauffeurs soms gebruiken om het lage verbruik van hun wagen te verduidelijken is: ”Mijn auto rijdt op water.”

  Demi water Invest-Mobile Hal westkapelle

Deze uitspraak is nog zo gek niet. De elektrische citymobiels rijden namelijk op water … en stroom. Hun lood zuur batterijen verbruiken wel wat water bij het produceren van de nodige ampères om het voertuig aan te drijven. Staan de batterijen droog, dan verbranden de accuplaten en verroert het voertuigje verder voor geen vin. Het is noodzakelijk om regelmatig de waterstand in de batterijen na te gaan en die aan te vullen met gedemineraliseerd water.

Vermijd het water uit de kraan. Dit vermindert de levensduur van de batterijen dramatisch. Het argument: “Ik rijd weinig”, gaat evenmin op. Tijdens het opladen verdampt het water in de batterijen.

Invest Mobile optimaliseerde haar dienstverlening door dit jaar, alleen al in Knokke-Heist,gratis 588 liter gedemineraliseerd water te schenken aan ALLE golfkar gebruikers die zich aanboden bij de winkel in de Dumortierlaan. Het deed en doet er niet toe of ze wel of geen klant van Invest Mobile zijn. Het nieuwsje van deze extra en gratis service verspreidde zich onder de eigenaars als een lopend vuurtje.

 

De nieuwe generatie elektrische Garia citymobiels zijn uitgerust met lithium batterijen. Deze werken op een totaal ander procedé en hebben helemaal geen water meer nodig.

Reacties