Het Weer in Knokke-Heist
Het Weer in Knokke-Heist

Het Knokke-Heists bedrijf LoVID pakt uit met nieuwe eye-catcher

13141141_1092073014185494_1462963071_nEén van de meest creatieve bedrijven van Knokke-Heist is in ieder geval LoVID met referenties zoals Disney, Coca-Cola enz. Nu pakken ze uit met een fotostudio met een hoge aaibaarheidsfactor? Deze schattige Amerikaanse Miniatuurpaardjes zijn een gegarandeerde eye-catcher en vrolijken elk kinderfeest of familiedag op!

Een foto reportage met de minipaarden levert altijd schitterende plaatjes op. Heel uniek en speciaal, vertederend en magisch mooi. De paardjes zijn heel kindvriendelijk en ze vinden het heerlijk om in de kijker te staan. Poseren bij hen voor een foto is dus geen probleem. De fotoprint krijgen de gasten natuurlijk meteen mee naar huis!

Deze fotostudio wordt opgebouwd uit prachtige handgeschilderde decors. Voor elk feest hebben wij een passend decor : Western, Sprookjes, Duizend en één nacht, Sinterklaas, Kerst… Alsook het bos leent zich hier uitstekend voor. De LoVID Photobooths zijn echt uniek. We mogen toch wel fier zijn op deze Knokke-Heist jonge opstart..toch!

 

LoVID BVBA

'T Walletje 104

Knokke-Heist 8300

Reacties