Schenking aquarel Boerewaard aan Museum Sincfala een feit
Knokke-Heists oefencomplex Club Brugge pas in gebruik na 2019?

De nieuwe cultuur-seizoensbrochure is er... lees hem in je krant

Khcoverseizoen2017-250x353Misschien heb je het al gemerkt, de nieuwe seizoensbrochure van Cultuurcentrum Knokke-Heist ligt in de rekken. Tik een exemplaar op de kop in het cultuurcentrum, stadhuis, jeugddienst, bij je bakker, slager,… of misschien viel de gids wel bij jou in de bus? Deze brochure geeft een overzicht van alle podiumvoorstellingen, films, concerten, lezingen, cursussen, tentoonstellingen en vele andere interessante activiteiten die doorgaan vanaf september 2017 en kun je ook gewoon hier on-line bekijken in je eigenste digitale krant van Knokke-Heist.

Wil je als één van de eerste reserveren? Je kan nu al tickets voor de podiumvoorstellingen aankopen via de balie van Cultuurcentrum Scharpoord, telefonisch en ook online via de website. De inschrijvingen voor alle educatieve of creatieve activiteiten starten op maandag 28 augustus. Voor educatieve of creatieve activiteiten die starten in september kan nu al ingeschreven worden.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).