De Bolle uit de bol met Buiten Bereik een fotoreportage van...
Alle lezers van Kneistikrant die over een golfkar beschikken krijgen gratis gedemineraliseerd water

Wecandance klokt af op 25 000 deelnemers

Zeebrugge daverde dit weekend op de beats van WECANDANCE van Knokke-Heistenaar John Noseda. Het strand was het ideale decor voor 'Desert Dreams'. Het thema van dit belevingsfeest. Naast de muziek zet het festival ook in op 'food and fashion'. Ideaal voor festivalgangers die op zoek zijn naar wat exclusiefs. In de zomer vindt er zowat in iedere weide in Vlaanderen een festival plaats. Maar WECANDANCE wil net dat tikje anders zijn. Het feest op het strand van Zeebrugge tracht zich van de rest van het zomerse aanbod te onderscheiden door meer in te zetten op eten. Zo serveert topchef Sergio Herman opnieuw gastronomische hapjes. Ook mode is een belangrijk onderdeel van het festival. De bezoekers worden aangespoord om zich te verkleden in het thema 'Desert Dreams' en het strand is omgetoverd tot één groot sprookjesdecor met exotische tenten en kleurrijke mannequins. Ook modemerk H&M heeft er zijn eigen podium.  "We hopen af te klokken op 25.000 bezoekers", zei John zondag middag.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).