Het Weer in Knokke-Heist
Het Weer in Knokke-Heist

Zen-moment in de Lippenslaan

V2.i1015770.w720.h480.xC326052A
Elke dag valt er wel wat te beleven in onze badstad!  En ondanks het feit dat 2017 alvast niet de geschiedenis zal ingaan als de warmste, maken we er toch maar het beste van. Want als we niet van het zonnetje kunnen genieten, dan maar van een dagje ontspannen. En waar kan dat beter dan in de Rituals Spa in de Lippenslaan?

Het is de enige in ons land, en alleen al daarom een bezoekje waard. De Rituals Urban Spa vind je in Knokke-Heist en is een waar paradijs voor wie op zoek is naar een zen-moment. Ontsnap aan de drukte (of het slechte weer), en schud binnen even alle zorgen (en regendruppels) van je af.

Wie de deur opent, stapt een andere wereld binnen. Weg stress, hallo rust. En bovendien is er voor iedereen wat wils. Van een snelle maar verzorgde manicure, tot een gezichtsbehandeling of zelfs 90 minuten durende massages. Alles uiteraard met de producten uit jouw favoriete Rituals-lijn, voor een ervaring die helemaal op jouw wensen en voorkeuren is afgesteld. En dan rest er jou nog één ding: genieten maar.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).