Het Weer in Knokke-Heist
Het Weer in Knokke-Heist

Zen-moment in de Lippenslaan

V2.i1015770.w720.h480.xC326052A
Elke dag valt er wel wat te beleven in onze badstad!  En ondanks het feit dat 2017 alvast niet de geschiedenis zal ingaan als de warmste, maken we er toch maar het beste van. Want als we niet van het zonnetje kunnen genieten, dan maar van een dagje ontspannen. En waar kan dat beter dan in de Rituals Spa in de Lippenslaan?

Het is de enige in ons land, en alleen al daarom een bezoekje waard. De Rituals Urban Spa vind je in Knokke-Heist en is een waar paradijs voor wie op zoek is naar een zen-moment. Ontsnap aan de drukte (of het slechte weer), en schud binnen even alle zorgen (en regendruppels) van je af.

Wie de deur opent, stapt een andere wereld binnen. Weg stress, hallo rust. En bovendien is er voor iedereen wat wils. Van een snelle maar verzorgde manicure, tot een gezichtsbehandeling of zelfs 90 minuten durende massages. Alles uiteraard met de producten uit jouw favoriete Rituals-lijn, voor een ervaring die helemaal op jouw wensen en voorkeuren is afgesteld. En dan rest er jou nog één ding: genieten maar.

Reacties