Bloednerveus voor een Quiz
Het Weer in Knokke-Heist

Verjaardagstaart van €800

Kinder-verjaardagstaart
De Brugse politierechters krijgen tijdens een zitting nogal vaak excuses te horen. Maar dat van een 20-jarige stadsgenoot van ons deed in Brugge toch de wenkbrauwen fronsen. “Ik ging nog een taart halen om een vriend te verrassen”, zei hij.

De twintiger werd op 1 januari even voor 9 uur door de politie onderschept in onze deelgemeente Heist. Hij bleek 0,64 promille alcohol in zijn bloed te hebben en mocht eigenlijk niet rijden. Hij had namelijk nog een voorlopig rijbewijs en mocht enkel met een begeleider de baan op. “Ik was op Oudejaarsavond wat gaan drinken en had niet gedacht dat ik nog positief zou blazen”, zei hij. “Ik nam de auto om die taart te gaan halen. Stom van me, dat besef ik nu ook.”

De politierechter gaf hem een boete van 3.200 euro, waarvan slechts 800 effectief, en een rijverbod van 15 dagen. “U was die taart toch beter te voet gaan ophalen”, sneerde de politierechter nog even.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).