De tumblers van Gym Knokke-Heist stonden weer op het ere-podium
Stadsgenoot Bart Versluys trekt zich met Mithra terug uit Frankrijk

De warmste wensboom

De-wensboomDe Wensenboom For Life is aan zijn derde editie toe. Het is een initiatief van de medewerkers van het gemeentebestuur en het OCMW waarmee ze kinderen die het niet zo goed of breed hebben toch een fijne kerst willen geven. Ook dit jaar kun je cadeautjes schenken! De voorbije twee jaar vervulden we telkens zo’n 100 wensen en bezorgden zo menig kind een onvergetelijke kerst en een grote lach op het gezicht. Alle kinderen van verenigingen die deelnemen aan het project “Knokke-Heist geeft elk kind kansen”, konden een wens formuleren. Die wensen werden samengebracht in de wensenboom. Via de speciale website www.knokke-heist.be/wensenboom kun je je engageren om een wens van een kind in vervulling te laten gaan. De cadeautjes die je via de website belooft te kopen, moet je dan uiterlijk tegen maandag 18 december 2017 bezorgen bij het Sociaal Huis. Je kan ook een bedrag storten op het rekeningnummer IBAN BE49 3770 8078 5071.

Laat je hart spreken en tover een glimlach op het gezicht van een kind! Een mooier kerstgeschenk voor jezelf kun je niet bedenken!

Vorig jaar brachten we met ons allen trouwens 107 kinderwensen in vervulling! Van een warm eindejaar gesproken!

Dat de vervulling van zo’n wens een grote impact heeft, kun je ook nog opmaken uit onderstaande verhalen.

Zo was er een meisje dat voor de eerste keer haar eigen fiets had gekregen, hierdoor kan ze nu zelfstandig en samen met haar vriendinnen op pad.

Een ander gezin kon dankzij de wensenboom samen naar de Efteling en beleefde er een fantastische familiedag.

Vind je het te moeilijk om je cadeautje zelf te registreren op de website? Geen nood, je kunt ook terecht bij de onthaalbalies van het gemeentebestuur. Zij helpen je met plezier verder zodat ook jij een kindje gelukkig kan maken dit eindejaar!

Reacties