Landbouwschepen Kris Demeyere zet de gemeentelijke landbouwraad Knokke-Heist in de startblokken
De Mountainbike Beach Challenge 2018 komt er aan

Diamanten huwelijksjubileum van Elie Desmet en Annie Bolle

Jubileum Desmedt - Bolle klein

Afgelopen weekend vierden Elie Desmet en Annie Bolle hun diamanten huwelijksjubileum in hotel La Reserve. Elie en Annie stapten om 18 januari 1958 in het huwelijksbootje in Sint-Michiels Brugge. Schepen Piet De Groote feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur. Het paar heeft 2 kinderen en 5 kleinkinderen en er is een achterkleinkind op komst.

Elie is geboren te Oostende op 19 maart 1932. Hij komt uit een gezin van 4 kinderen. Zijn vader was kabellegger bij Ebes. Het gezin woonde in Oostende en verhuisde naar Heist en later naar Knokke. Elie bracht er zijn jeugd door en liep er ook school. Na zijn schoolperiode werkte hij als bediende bij Ebes. Hij deed legerdienst gedurende 24 maanden. Na zijn legerdienst werkte hij terug naar Ebes. Hij was er bediende tot aan zijn pensioen.

 

Annie zag het levenslicht in Knokke op 7 oktober 1936. Ze was enig kind. Haar vader was bakker maar werkte later in de bierhandel van zijn vader. Het gezin woonde in Knokke en Annie liep er school en bracht er haar jeugd door. Na haar schoolperiode hielp ze thuis. Haar ouders verhuisden naar Sint-Michiels en baatten een tankstation uit waar ook Annie meehielp. Na haar huwelijk met Elie nam ze de taak van huisvrouw op zich.

Elie heeft 20 jaar atletiek beoefend. Het paar speelde vroeger tennis en ging graag skiën. Nu gaan ze graag wandelen. Ze houden van lezen en luisteren graag naar muziek.

Reacties