Lee-anne van den Brand kon zeehondje redden op het strand van Knokke
Het Weer in Knokke-Heist

Het Feest Kan Beginnen met de PartyFriex in de zaal Ravelingen

HetFeestKanBeginnen2018Flyer
Na nieuwjaar breekt de carnavalsgekte in de badstad Heist terug los en diverse verenigingen brengen je alvast in de sfeer met tal van carnavalsfuiven. Ze spijzen niet alleen hun clubkas maar bereiden je ook ideaal voor op een dolle driedaagse. Ook WTC ROADRUNNERS zijn terug van de partij met hun jaarlijkse “HET FEEST KAN BEGINNEN” nu VRIJDAG op 12 januari. De koersploeg bestaat uit geboren en getogen Heistenaars en zijn dus naast een fervente wielertoeristenclub, ook rasechte carnavalisten. Op “HET FEEST KAN BEGINNEN” zijn de PartyFriex terug van de partij ! Dit knotsgekke duo zal u niet onbekend in de oren klinken. Knallers en kraken zullen de revue passeren zoals Turbonaise, Allemaal Voor Jou, Elke Keer hetzelfde en Leef Voor Het Weekend. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door niemand minder dan carnavalsdj’s DJ D DOUBLE D gekend van de carnavalstent ’t Volkshuis, en DJ IVO die in Den Oosthoek de carnavalskrakers door de boxen jaagt.

Heb je toevallig nog je toegangskaart van de vorige Apres-Ski Fuif gespaard? Dan geraak je gratis binnen !! In voorverkoop kost een kaart je slechts 3 euro in Café Den Oosthoek, Café Albatros, Shop Sam, Wesound en bij de leden van de Roadrunners. Aan de deur betaal je slechts 5 euro. Het feestje gaat na de fuif nog door op de Afterparty @ DEN OOSTHOEK bij Philip en Mieke.

De Roadrunners zijn trouwens sinds 2005 een vaste waarde in onze gemeente en je kunt niet meer naast de clubkleuren zwart-rood-wit kijken. Ze hebben hun clublokaal bij Philip en Mieke in Den Oosthoek en tellen ondertussen al meer dan 120 leden. Ook hun kalender is terug rijkelijk gevuld met o.a. een fietsreis richting Valkenburg waar ze de Amstel-Gold race gaan rijden.

Reacties