RKFC sluit Ice Bar met nieuwjaarsreceptie
Veel begrip voor besluit van VV Westkapelle om te stoppen met hun fanion-team

Kneistivoetbal in een nieuw jasje

Download (1)Beste lezers van Kneistivoetbal, ook voor jullie allemaal een super 2018 gewenst van mijn kant. Zoals je al kan zien/lezen, komt Kneistivoetbal in een nieuw jasje terecht. Hopelijk kunnen jullie hierin vinden en reacties zijn altijd welkom. Binnenkort is er ook de Lokale Omroep van Knokke-Heist, Sea Fun 106.2 FM wekelijks zal er een podcast te horen zijn met heel wat voetbalnieuws. Veel lees plezier. 

  • R.Knokke FC - Berchem Sport 4-2
  • VV Westkapelle - Poperinge 2-2
  • Bredene - KFC Heist 1-1
  • Meulebeke - Ladies KFC Heist 0-8
 
Ook in het begin van 2018 staat er geen maat op Knokke, deze keer waren de mannen uit het Antwerpse Berchem het slachtoffer. Deze wedstrijd betrof een inhaalwedstrijd voor de blauwhemden. Berchem wist van geen hout pijlen te maken en Royal liep in de eerste periode tot 3-0 uit. Savaete, Osei-Berkoe en Staelens hadden de netten doen trillen. Toch mocht Knokke niet in de zetel zitten want Berchem vocht terug tot 3-2. Toch kon kapitein Staelens de zege veilig stellen. Knokke begon 2018, zoals het 2017 eindigde met veel flair en bravoure. Ook op de Molenhoek was er voetbalactiviteit op zondag. Westkapelle trof Poperinge, maar dit zag er even niet goed uit. Na een half uur stond het reeds 0-2. VVW liet zich niet kennen en zetten na rust de bordjes terug gelijk, via Meert en Ekelmans. Cornelis had ondertussen ook alweer een strafschop gemist. Ook in 2018 begin VVW twijfelend.
 
De groen-witten uit Heist trokken naar Bredene voor hun eerste wedstrijd van 2018. Heist was zeker de betere op het terrein, maar kwam niet verder dan een draw. Kapitein Maenhout had zichzelf een leuk nieuwjaarsgeschenk kunnen geven, maar miste vanop de stip. Bredene scoorde eerst, maar al vlug stond het terug gelijk via Pattyn. Het was een billijk gelijkspel voor KFC. Ook de Ladies trokken alweer de schoenen aan. Meulebeke werd in de pan gehakt door onze dames. Het werd maar liefst 0-8 !!! Annelies Vanwelden was goed voor vier doelpunten.
 
Komend zaterdag :
  • SK Heist - R. Knokke FC 20u
Komende zondag :
  • Wielsbeke - VV Westkapelle 14u30
  • KFC Heist - Staden 14u30
  • Ladies KFC Heist - Desselgem 13u30
 
Tot volgende week
Robin Vantorre

Reacties