"Het Laatste Woord" van Piet Baete volledige uitgeschreven op Facebook
Zuid-Koreaanse grootmeester Ko Ju Sik komt naar Knokke-Heist

Politiekring haalt 2.500 euro op voor goede doel

NJ_20180119_PK

 

De politiekring van de lokale politie Damme/Knokke-Heist haalde eind vorig jaar 2.500 euro op voor het goede doel. Gemeenschap De Ark Moerkerke-Brugge en vzw Centrum van de Oostkust kregen vrijdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de politiezone elk een cheque ter waarde van 1.250 euro.

Begin oktober 2017 zamelde de politiekring al een mooi bedrag in tijdens de Open fliekendag van de politiezone. Daar kwam in december 2017 nog de opbrengst bij van het Ontbijt@work. Maar liefst tachtig personeelsleden genoten van een smakelijk ontbijt. Enkele collega’s die niet aanwezig konden zijn, steunden de actie door een steunkaart te kopen.

Op de foto staan burgemeester graaf Leopold Lippens, burgemeester Joachim Coens en korpschef Steve Desmet. De politiekring werd vertegenwoordigd door adviseur Els Deschepper, voorzitter Bart Hungenaert en inspecteurs Benoit Hamers, Glenn Corthals, Kimberley Tavernier en Matthias Stubbe. De heer Thijs Adams haalde samen met een lid van de gemeenschap de cheque op voor De Ark Moerkerke-Brugge en de heer Bert Roelandts en mevrouw Tine Desmet voor het Centrum van de Oostkust.

Reacties