Openbare Werken: Jonckheerestraat
Kneistivoetbal in een nieuw jasje

RKFC sluit Ice Bar met nieuwjaarsreceptie

RKFC Nieuwjaarsreceptie 9 jan 2018

Onze gemeente investeert zoals je eerder al kon lezen in de Kneistikrant in haar voetbalstadion en sportcentrum en daar heeft ze een goede reden voor. RKFC, dat vier jaar geleden nog in het provinciaal voetbal speelde, staat nu aan de leiding in de eerste amateurliga. Als de club kampioen zou spelen, dan komt ze volgend seizoen uit in eerste klasse B. Dat is het professionele circuit, waar onder andere Cercle Brugge ook in speelt. Reden voor een degelijke nieuwjaarsreceptie in de Ice Bar op het Van Bunnenplein.

Het stadion zou tegen dan zeker aangepast moeten worden en daar wil  RKFC nu al werk van maken. "De gemeente investeert dertien miljoen euro in het nieuwe voetbalstadion, maar ook in de infrastructuur van sporthal De Stormmeeuw. En dat zal een enorme boost zijn voor de sport in de gemeente", vertelde burgemeester Lippens tijdens de nieuwjaarsreceptie. 

Aaron Vanfleteren (Winkel sport) volgend seizoen naar R.KNOKKE FC

 Aaron Vanfleteren (23) maakt straks de overstap van Winkel Sport (tweede amateur) naar R Knokke FC de fiere leider in de eerste amateurklasse liet dit vandaag ook nog wereldkundig maken.

Foto’s: Yvan Kaux

Reacties