Het Weer in Knokke-Heist
Het Weer in Knokke-Heist

Tim Schalkx zaterdag op 9de Nacht van de Drankorgels

Tim Schalkx is zaterdag te gast in de Zaal Ravelingen voor de 9de Nacht van de Drankorgels. Een leuke, vlotte, spontane jongen die garant staat voor 110% carnaval in onze deelgemeente Heist.

Banner_sitepersfoto
Als 16 jarige jongen had Tim tijdens een stapavond onverwachts zijn eerste optreden in een gezellig Café in Boxtel. Het Nederlandstalige lied bleek Tim in zijn bloed te zitten en na de vele lovende reacties op dit optreden besloot Tim een eigen cover CD op te nemen. Toen ook deze goed aansloeg is Tim de studio in te gaan om zijn eerste eigen nummer op te nemen. Hierop volgde een uitverkochte cd presentatie van zijn single 1,2, hoppakee en het begin van zijn carrière was ontstaan.

Inmiddels is hij ruim 14 jaar ervaring rijker en heeft hij op vele podia gestaan zoals de Skihut in Rotterdam, de Skihut Tilburg en het levenslied. Tim heeft tal van televisieoptredens gehad, onder meer bij de Tros muziekfeesten, 3 Uurkes vurraf, Hart voor muziek en de huldiging van darter Michael van Gerwen. Ook internationaal werkt hij goed aan de weg met optredens in de Cin Cin (Gerlos) Moskito Bar en Karatbar in Westendorf (Oostenrijk), het Gardameer in Italië en het Heineken Café in Gran Canaria.

Met zijn hits Bubbelbad, Leve de Après Ski en Zomerhitte bereikte hij enkele weken de hitlijsten en kregen zijn clips veel hits op YouTube. Met zijn meest recente nummer Welkom in de apresski kan het winter seizoen ook dit jaar niet meer stuk.

Kortom Tim is uitgegroeid tot een van dé feestartiesten van dit moment en is niet meer weg te denken binnen de kneistse carnavalbals Met zowel zijn eigen hits als bekende covers zorgt hij zaterdag zeker voor een onvergetelijk feestje. Ook DJ Torres die we kennen van het Mega-Carnavalbal en Dino’s komt er de plaatjes draaien. 25446384_10156148664823699_9134184391839488068_n

Reacties