12 medailles op Special Olympics
Gilbert De Braekeleir is Baljuw bij de Koninklijke Handbooggilde Sint-Sebastiaan Knokke

Grootste Stock golfkarren openbare weg van Europa bij Invest-Mobile in Knokke-Heist

Bij Invest-Mobile fronsen ze zelfs hun wenkbrauwen niet meer. Deze week werden een aantal Citymobiels naar Tenerife verscheept. Die voor Zuid Afrika namen het vliegtuig. Binnenkort worden weer een aantal citymobiels in Monaco afgeleverd maar ook trouwe huurklanten laten in hun tweede verblijf aan de Côte D’Azur hun wagen in de garage en tuffen twee maanden met een golfkar uit Knokke-Heist rond. Blijkbaar is men er buiten België nu ook klaar voor.  

Vervoer

Veel kandidaat-kopers en overheidsvertegenwoordigers (uit binnen- en buitenland) blijven regelmatig een nachtje in Knokke-Heist logeren om te zien hoe het elektrisch rijden hier in de praktijk wordt toegepast. Mobiliteits plannen worden voorgelegd  en men vraagt Invest-Mobile hun mening. Testen worden gedaan op locatie in binnen en buiten en dit alles in het belang  om de klant optimaal te kunnen helpen . Daarom speelde Invest-Mobile het klaar om de volledige, in Europa beschikbare, stock van dit type Europees gekeurde voertuigen in de wacht te slepen deze kan men bezoeken op de locatie Natiënlaan 96 te Knokke-Heist.

Al hun knokse citymobiels worden geleverd met de correcte documenten voor het land van bestemming. Zelfs de douaneformaliteiten en autokeuring (in sommige landen moet het wagentje eerst naar de schouwing vooraleer het een kenteken krijgt) wordt vanuit Knokke-Heist geregeld.

De gebruikers van de golfkarren in Knokke-Heist zijn de beste ambassadeurs die hun positieve ervaringen mee naar huis namen en zo gaat het rond van mond tot mond.

Reacties