Rioolbreuk in de Nyckeesstraat
Een heerlijk moment met Vlinders

Deelnemen aan Pallen Lakeside Paradise Team Triathlon... je laatste kans!

Op vrijdag 27 juli kan iedereen voor de 5e maal deelnemen aan de gezelligste triathlon van het land: de Pallen Lakeside Paradise Team Triathlon! De eerste  persoon zwemt 500m in het Duinenwatermeer, het tweede teamlid fietst 20 km met de mountain bike doorheen de prachtige omliggende velden, en de derde persoon loopt 5 km rond het Duinenwatermeer. Nadien schuift iedereen aan voor een” all you can eat” BBQ gevolgd door een life optreden en DJ. De start van de triathlon zelf is om 18u.

Index

 
Specifiek aan deze Triathlon is dat iedereen aangespoord wordt om deel te nemen met familie, kinderen, vrienden, vriendinnen… en vanaf dit jaar is er ook een speciale categorie om met je bedrijf deel  te nemen! Jean Deloddere van Restaurant Le Boudin Sauvage stapte op zijn fiets nadat zijn moeder de 500m gezwommen had om nadien zijn dochter te laten lopen. De perfecte combiantie om beweging te combineren met familiaal gevoel en FUN! En daarvoor juist is er ook een afzonderlijke familie categorie (mama’s en papa’s met hun kinderen), een jongerencategorie voor teams -16 jaar, gemengde teams, en vanaf dit jaar ook een bedrijvencategorie waarbij alle grote en minder grote bedrijven te Knokke-Heist gevraagd worden één of meerdere teams in te schrijven. 

Eén ding is duidelijk: de chrono of je outfit spelen dus geen enkele rol, elk team kan gezamenlijk over de finishlijn, en krijgt een t-shirt én medaille als aandenken. Ook niet-deelnemers kunnen afzonderlijk inschrijven voor de BBQ. Voor alle supporters ten slotte is het extra leuk om alle teams te volgen want er zijn maar liefst 1 zwem, 4 fiets en 4 looppassages van alle deelnemers. Aan de finish staat een fotograaf klaar om alle teams een mooi aandenken te bezorgen!  HIER INSCHRIJVEN

Reacties