Rookverbod in de duinen
Impact van proefeiland steeds duidelijker

Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar Horrevorst-Meere

Leo Horrevorst en Diana Meere vierden op zaterdag 30 juni hun 50ste huwelijksverjaardag in restaurant-feestzaal Ter Mude in de Sluisstraat. Het koppel gaf elkaar het jawoord op 6 juli 1968. Schepen Kathleen Van der Hooft bezorgde het echtpaar gelukwensen in naam van het gemeentebestuur.

Jubileum horrevorst meere

Leo Horrevorst groeide op in een gezin met 3 kinderen. Zijn vader was chauffeur bij Ghevaert. Het gezin woonde in Antwerpen en Leo bracht er zijn jeugd door en liep er school. Na zijn schoolperiode deed hij legerdienst gedurende 12 maanden. Hij begon als stadsarbeider in Wilrijk. Na zijn huwelijk begon Leo te werken bij het OCMW van Wilrijk, eerst als werkman daarna als ambulancevervoerder. Later nam het koppel een bakkerij over in ’t Kiel in Antwerpen. Na de stopzetting van de zaak zijn ze naar Knokke-Heist verhuisd.

Diana Meere komt uit een gezin met 2 kinderen. Haar vader was elektricien bij Bel Telefoon. Het gezin woonde in Mortsel. Diana bracht er haar jeugd door en liep er school. Na haar schoolperiode heeft ze enkele jaren bij Bel-telefoon gewerkt. Daarna deed ze het onderhoud van kantoren en poetste ze bij mensen thuis tot ze de bakkerij hebben overgenomen.

Het paar heeft 2 kinderen. Zoon Johan is samen met Esperance. Hij verzorgt het onderhoud in een rusthuis. Zoon Pascal is trucker en samen met Sabine.

Leo houdt van miniatuurtreinen en Diana kaart wekelijks (behalve in de zomer) in ’t Choufke met de vereniging “Willen is Kunnen”. Ze wandelen en fietsen regelmatig samen.

Reacties