Openbare Werken: Project Heldentorens

Heldentorens

 

De voorbereidende wegwerkzaamheden voor het grote project van de Heldentorens gaat binnenkort van start. Hierdoor zijn er enkele verkeersmaatregelen:

  • De Noordstraat ter hoogte van de Knokkestraat is tot vrijdag 4 mei 2018 afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er is enkel nog plaatselijk verkeer toegelaten vanaf de Pannenstraat tot aan de werkzone. 
  • De Albatrosstraat ter hoogte van de Graaf d’Ursellaan is tot vrijdag 27 april 2018 afgesloten voor het doorgaand verkeer. Tussen de Onze-Lieve-Vrouwstraat en de Graaf d’Ursellaan is er enkel plaatselijk verkeer toegelaten. Tussen de Onze-Lieve-Vrouwstraat en de Zeedijk is de rijrichting (met toegelaten rijrichting naar de Zeedijk) tijdelijk omgedraaid.
  • De Knokkestraat in de richting van Heist-centrum juist voor de Onderwijsstraat is tot vrijdag 20 april 2018 afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er is enkel nog plaatselijk verkeer vanaf de Polderstraat tot aan de werkzone toegelaten. 

Het gedeelte van de Knokkestraat tussen de Onderwijsstraat en Noordstraat is bereikbaar vanaf de Knokkestraat via de Polderstraat – Hendrik Consciencestraat – Westkapellestraat – Onderwijsstraat.  De volledige omleidingsroute is met signalisatieborden aangeduid.