Twee rivaliserende bendes aktief tijdens Midsummer Carnival 2018
Schrijf je nu in voor het KlaasCafé en laat je kinderen de Sint ontmoeten

Midsummer Carnival op 6 verschillende plaatsen

Het Hof der Prinsen en Kneistikrant pakken op 18 augustus zoals je al kon lezen in onze krant opnieuw uit met een midsummer carnival in de deelgemeente Heist. De café’s die dit jaar meedoen aan Midsummer Carnivakl zijn:

  1. Café Tussen Land en Zee*
  2. Place Marginal
  3. Blackjack
  4. De Albatros
  5. De Factory
  6. Den Oosthoek* 

5034_237662

De deelnemers aan de Midsummer Carnival mogen enkel geschminkt zijn en maskers zijn verboden. Verkleden mag natuurlijk wel. “Als het weer wat meezit verwachten wij ook veel vrouwen met pluimen”, klinkt het bij het Hof der Prinsen.

De nieuwe 8KAMP tussen de Vissers en de Plakkers gaat door vanaf 15 uur in zowel Café Den Oosthoek, Café Land & Zee en bij Café Albatros. Bijna gelijktijdig start het pop-up event "Bal Marginal" van Philip Van Eeghem (Den Oosthoek) op de site van de Zeeparel in de Noordstraat..Alle remmen losgooien op Place Marginal is hier de boodschap. We denken dan aan bier een zwembad, nektapijtjes, fluo kleren en Vlaamse schlagers. Het Bal Marginal van Heist moet Midsummer Carnival in Heist de vernieuwende impuls geven. En ja... je zal er iets kunnen eten. Maar ook Café Albatros zet de traditie verder van de "carnavalcafé" bij uitstek. Met een top carnavval DJ _ Enjoy Jr. Ook The Factory en Blackjack op De Bolle zit mee in het Midsummer complot... en die avond mag je er alleen meezingen op de grootste carnavalhits.

*Enkel tijdens de 8kamp

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.