Nieuw carnavalseizoen van start

T is tiet om je karre in te schrieven

Carnaval

 

11 november is het traditionele startschot van het feestelijke evenement "Heist viert carnaval". In 2019 vindt de vrolijke vierdaagse plaats van 2 tot en met 5 maart 2019. Dit jaar hebben 2 kandidaten zich officieel gemeld voor de titel van prins(es) carnaval Heist 2019: Mirjam I waagt haar kans als prinses carnaval tegen Bieze I die zijn prinsenschap van vorig jaar hoopt te verlengen.  

 

Mirjam I, alias voor Mirjam van der Mast, is een gekend gezicht in de carnavalsgroep ‘Wieder’ terwijl Bieze I, Filip Bienstman, ‘Bieze I’ warm gesteund wordt door ‘De Torenpekkers’. Vanaf vandaag kan je bij hen terecht om stemkaarten te kopen aan € 8. Stemmen gebeurt op het Prinsenbal op 16 februari 2019 tussen 20.30 uur en 23 uur in een tent voor zaal Ravelingen. De stemkaart geeft ook toegang tot het prinsenbal, zolang de capaciteit van de zaal het toelaat.

Verenigingen en vriendengroepen kunnen zich vanaf vandaag online inschrijven voor de stoeten. Op zondag 3 maart 2019 vertrekt de grote carnavalstoet om 14 uur door de straten van Heist. Jaarlijks bezoeken zo'n 25.000 mensen deze parade met meer dan 35 praalwagens. De verlichte avondstoet op dinsdag 5 maart 2019 om 19.30 uur staat garant voor een uniek evenement in Vlaanderen. Klik hier om je groep in te schrijven.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.