Mooie en unieke wagens krijgen een goede verzekering
14 karaat goud ski's onder de kerstboom

De GT tour gaat voor de 6de keer door

Ea-zgp14_186_redimensionner
De ZOUTE GT TOUR® gaat 8 oktober 2017 voor de zesde keer door. Het event is voorbehouden aan exclusieve en moderne GT wagens jonger dan 20 jaar. Het wordt een indrukwekkende karavaan van bloedmooie koets-werken en krachtige motoren die zich zal voortbewegen langs Vlaanderens mooiste en meest pittoreske wegen. Van de startplaats tot aan de eindbestemming in het Zoute, waar een parade onder politiebegeleiding is voorzien. De ZOUTE GT SPRINT® zorgt onderweg voor spanning en spektakel. Bedoeling is om de mooiste hedendaagse GT wagens te verenigen met de meest exclusieve oldtimers tijdens de vierde editie van de ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Bank Degroof Petercam.

08:30 - 09:45
U wordt verwelkomd in de ZOUTE DRIVERS CLUB® by Lebeau-Courallly voor een verzorgd onbijt en briefing van de ZOUTE GT TOUR® 2017 by EY.

09:45 - 10:45
Via een roadbook vertrekt u vanaf Knokke Het Zoute voor een ontdekking van de mooiste Vlaamse wegen om nadien terug te keren naar het prachtige Zoute. Langs het parcours dienen verschillende technische en snelheids-proeven te worden afgelegd die het finale classement van de ZOUTE GT TOUR® by EY zullen bepalen. De winnaar van de proeven ontvangt een exclusief horloge van de gelimiteerde editie van LebeauCourally voor de ZOUTE GRAND PRIX®.

12:30
Onder politiebegeleiding rijdt wagen 1 Knokke binnen om via de verkeersvrije Kustlaan de ZOUTE GT TOUR® 2017 by EY te eindigen op het podium voor de VIP tent op het Albertplein in het Zoute. De Zeedijk is voorbehouden als parkeerplaats voor uw exclusieve GT wagen.

12:45
U wordt verwelkomd op de VIP champagnereceptie. Nadien zal een chef u verwennen met een uitgebreide lunch in combinatie met exclusieve wijnen.

16:00
De champagne wordt u geserveerd op het overdekt terras van de VIP tent naast het podium. Van daaruit kunt u de presentatie bijwonen van alle deelnemende wagens van de ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® by Bank Degroof Petercam 2017.

17:00
Einde ZOUTE GT TOUR® 2017 by EY

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.