De GT tour gaat voor de 6de keer door
Van oud naar nieuw in het Grand Casino Knokke

14 karaat goud ski's onder de kerstboom

Dit zijn absoluut de allermooiste ski's die we ooit gezien hebben. Bindingen van 14 karaat goud, een superstrak design, paarsgekleurd purperhart (een sexy tropische houtsoort) en de naam Jackie Chan. De martial arts-acteur verbindt zijn naam namelijk aan dit stukje luxe voor op de piste. 

Foiljackieheader1

Bij het bedrijf Foil Skis weten ze wat ze aan het doen zijn en presenteren ze nu de, naar onze bescheiden mening, mooiste ski's ooit. Het woord Foil beschrijft het effect van moeiteloze beweging van een object over de oppervlakte. Zodoende heeft het merk aardige schoenen te vullen.

Hoewel alle ski's van het merk prachtig zijn, zijn alle ogen gericht op het Oro-Amaranto Limited Edition Jackie Chan-model. Purperhart, 14 karaat goud, bamboe-elementen en grafiet. Dat geldt ook voor de skistokken trouwens. De afgebeelde exemplaren gaan naar niemand minder dan Chan zelf, maar vraag vooral zelf eens een offerte aan. Doe je hier: Foil Skis.

Volgens eigen zeggen was het merk decennia lang opzoek naar de ultieme combinatie van de juiste materialen. Aan de afbeeldingen te zien is dat gelukt, nu willen we ze alleen nog uittesten. Jackie Chan geniet momenteel goed van het luxe leven, onze vrienden van Nautique wisten ons erop te wijzen dat hij onlangs ook een superjacht gekocht heeft.

Maxresdefault

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.