Belgian Boat Show in februari en de Belgian Boat Show Beach in Duinbergen
Grand Casino Knokke brengt elke zondag van 2018 live music

Een Porsche op je oren

Lxry-kef-porsche-design-headphones

“Design is not simply art, it is elegance of function,” zo luidt het credo van Ferdinand Alexander Porsche, oprichter van Porsche Design. In samenwerking met het audiomerk KEF brengt het merk hoofdtelefoons uit. Deze samenwerking resulteert in de perfecte balans tussen kwaliteit en comfort. Daarom werden de SPACE ONE WIRED headphones in 2017 zelfs bekroond met de Red Dot Design Award ‘Best of the Best’.

 

DE BESTE KWALITEIT

Inmiddels is de productlijn uitgebreid met de nieuwe SPACE ONE WIRELESS Active Noice Cancelling headphones. De elegante aluminium hoofdtelefoons leveren een natuurlijk geluid van hoge kwaliteit. Ook worden de hoge tonen, rijke middentonen en strakke bas aangevuld met een innovatieve ruisonderdrukkingstechnologie. Hiermee kun je je beter concentreren op het geluid. Daardoor zijn de hoofdtelefoons extra geschikt voor dagelijks gebruik buitenshuis.

GENIUS DESIGN EN TECHNOLOGIE

Het vernieuwde wireless design is nóg verfijnder dan het voorgaande exemplaar. De krachtige actieve geluiddempende technologie wordt gecombineerd met draadloze Bluetooth-connectiviteit. Zo kan er wel 30 uur draadloos worden genoten van muziek. Wil je energie besparen? Met de audiokabel met microfoon gaat de batterij nóg langer mee. Porsche Design en KEF verzekeren gebruikers dat ook telefoongesprekken in goede kwaliteit gevoerd kunnen worden. Door de voice capture technologie versterkt de stem terwijl het omgevingsgeluid wordt onderdrukt. Hiermee bieden de merken de beste mix van comfort en geluidskwaliteit aan consumenten die op zoek zijn naar een high-end hoofdtelefoon waar hoge kwaliteit, elegantie en superieur design samenkomen.

De Porsche Design X  KEF Headphones zijn voor € 398,00 verkrijgbaar. 

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.