Enchanté in het Grand Casino Knokke
Tijd voor een zoute whisky cocktail

North Sea Festival boven het strand op de nationale feestdag

Het North Sea Festival is een vliegshow boven de zee aan het strand van Knokke-Heist. De passie voor luchtvaart zal overal te voelen zijn: duizelingwekkende acrobatie, voorbijscheurende straaljagers, de helden van het 40e met hun Seaking, indrukwekkende geschiedenis met fantastische warbirds, ... Knokke-Heist wordt op 21 juli het toneel van een uniek vliegspektakel dat alle facetten van de luchtvaart aan bod laat komen.Op het einde van de airshow volgt het nationale vuurwerk.

29468810_172376786748205_1797422575169321214_n

Naast deze nieuwe activiteiten mag Knokke-Heist, vooral tijdens de zomermaanden, enkele vaste waarden verwelkomen. De wereldtop van de paardensport is tussen 27 en 15 juli 2018 opnieuw te gast tijdens Knokke Hippique. Naast de hoogste sprongen en snelste rondes biedt dit klassevol en adembenemend totaalevenement opnieuw een programma aan met verschillende optredens, een lifestyle beurs en entertainment door internationale artiesten.

De terugkeer van het Cartoonfestival naar zijn roots in deelgemeente Heist was vorig jaar met ruim 88 000 bezoekers een ongekend succes. Reden genoeg om ook dit jaar de cartoontent op te slaan op het strand voor het Heldenplein.

Tijdens de zomermaanden zullen opnieuw honderden exotische vlinders rondfladderen in het stijlvolle paviljoen van Moment met vlinders.

De kunstbeurs Art Nocturne vindt dit jaar plaats van 10-15 augustus 2018 en komt dit jaar met een nieuw concept naar Cultuurcentrum Scharpoord.

En uiteraard wordt de zomervakantie met een knaller afgesloten. Het Internationaal Vuurwerkfestival behoort tot de wereldtop en vindt dit jaar voor het derde jaar op rij plaats op het strand aan de Meerlaan op 17, 19, 21, 23 en 25 augustus 2018.

Het tweede weekend van oktober 2018 verzamelt het kruim van de automobielwereld in Het Zoute voor alweer de negende editie van de Zoute Grand Prix. Dit internationaal evenement blijft een publiekstrekker van formaat die bovendien perfect past bij Knokke-Heist.

Knokke-Heist sluit 2018 sfeervol af met een internationaal lichtfestival. De focus van dit belevingsevenement is ‘lichtkunst’. Een relatief jonge kunstvorm waarbij kunstenaars zich uitdrukken met innoverende lichttechnieken. Deze feeërieke lichtprojecten zullen in combinatie met de traditionele kerstverlichting zorgen voor een bijzondere eindejaarssfeer die ongetwijfeld heel wat bezoekers naar de gemeente zal brengen.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.