Knokke Hippique 2018 bekijk het programma
Een TV kopen met advies kan nog bij Wesound

Wanneer wij klaar zijn met uw interieur hoeft u alleen nog de champagne te ontkurken en te genieten

U houdt van mooie dingen, maar niét van doorsnee?

Dan zit u goed bij Alain De Bree. Uw gedroomde partner voor bijzondere interieurinrichting en piekfijne schilderwerken. Alain luistert aandachtig naar uw woonwensen en stijlvoorkeuren. En combineert als geen ander de juiste kleuren, materialen en stijlen tot een uniek, persoonlijk geheel.

01

Het resultaat?

Een huis met een onvergetelijke wow-factor, waarin u zich honderd procent thuis voelt.

Zorgeloze interieurinrichting van kleuradvies tot schilderwerken

Alain: “Ons ervaren team voert uw interieurwerken uit met enkele vaste partners. Iedereen is perfect op elkaar ingespeeld, zodat uw werken elkaar vlot opvolgen, met een minimum aan overlast. Bovendien streven wij naar een piekfijne afwerking. Alleen perfect is goed genoeg. Daarom sta en schilder ik zelf mee op uw werf, en volg ik elke stap van uw renovatie persoonlijk op, alsof het mijn eigen huis is. Dat is uw kwaliteitsgarantie.”

03

Alain De Bree: Schilder in hart en nieren

Alain De Bree gebruikte zijn uitzonderlijke oog voor detail vroeger in de keuken. Hij was chef-kok en schilderde met ingrediënten. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2003 volgde Alain zijn echte passie: interieur en decoratie.

“Mijn oog voor detail had ik al in de keuken, maar de lokroep van de schilderborstel was te sterk. Tijdens elke pauze was ik aan het schilderen, en ons huis kreeg driemaal per jaar een compleet nieuwe look. Vandaag is mijn hobby mijn beroep.”

Alain schildert nu een waaier aan decoratieve technieken op uw muren en richt uw huis in tot een exclusief, persoonlijk domein.

02

Vergeet de gekende interieurregels

Alain De Bree: “Ik weet niet of het komt door mijn late roeping, maar ik volg resoluut mijn eigen koers. Ik wil niemand volgen. Ik vertrouw op mijn eigen esthetiek en ben een durver. Ik gooi de klassieke interieurregels overboord en focus op mijn intuïtie. Zo blijf ik ver weg van eenheidsworst. Kleine kamers krijgen bij mij bijvoorbeeld resoluut een donkere tint. Dat oogt veel gezelliger dan een heldere kleur, en sanitair of bijzondere meubelstukken contrasteren mooier.”

 

Dumortierlaan 109
Knokke-Heist
tel 050 70 32 30
info@alaindebree.be

Openingsuren

Elke dag van 10 tot 12u / 14u tot 18u.
Dinsdag en woensdag gesloten.
Zondag open van 14u tot 18u.

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.