Een TV kopen met advies kan nog bij Wesound

De nieuwe KnokkeStyle komt er aan

In kleine lettertjes staat ernaast: the original, omdat ook deze KnokkeStyle de 17de versie is van wat aan het begin van de 21ste eeuw een nieuwe kijk op Knokke-Heist werd. Zoals het echt is: glamour, schoonheid, frivool en plotse uitbarstingen van vrolijkheid. Sportief en chique, kunstzinnig en culinair, maar ook volks tussen het strandjutten en de kleine herberg. Een ganse wereld in een uiterst gevarieerde gemeenschap.

K

Hoofdredacteur én fotograaf Fabien RAES, samen met zijn team, heeft ook in 2018 een waaier aan interessante reportages klaar: Voetbal RKFC,1mei-loop, het verruimde Zwin op papier en uit de lucht, top-zaken met Charly Theeuws. Architectuur met Luc Declercq en nog even kijken naar Hendrik Vermoortel’s afgewerkte ZENO. Duinenwater drie jaar geleden en nu.Beaufort, Luc Peire en Kiro Urdin als het om de kunst gaat. Niet vergeten: Emile Verhaeren die naast Ensor ook Knokke gepromoot heeft. En zoveel meer, inclusief de vaste rubrieken: ‘Quand on ne peut pas changer le monde, il faur changer le décor” #4, de 13 fouten, humor, jokes en quotes.

Meer dan voldoende voor een zomer lang lezen op het strand of aan de strandbar. Plus, niet te missen de cover en the making off ervan met Bianca, dochter van ster-acteur Jean-Claude Vandamme.

 

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.