Neem met jou bedrijf een voorbeeld aan het Netflix-managment
De regering moet een tandje bijsteken als ze zo goed willen doen als onze duivels

De duurste leasewagen ter wereld

Huayra-Roadster-Ginevra-2017-DETT0005-DVoor welke leasewagen kies je wanneer je eens wat anders wilt dan die klassieke Duitser en wat geld te spenderen hebt? Een Bentley? Een Italiaanse sportwagen? Voor sommigen is ook dàt niet exclusief genoeg. Wel, voor die mensen dokterde het Amerikaanse Putnam Leasing het waarschijnlijk duurste leasingaanbod ter wereld uit.

Men neme een exclusieve hypercar, in dit geval de op honderd exemplaren gelimiteerde Pagani Huayra Roadster, met als aankoopprijs 2,4 miljoen dollar. Vervolgens vragen die leuke jongens van Putnam Leasing er een vooruitbetaling van 700.000 dollar en een maandelijkse leaseprijs van 25.339 dollar (gedurende 60 maanden) voor. Over een kilometerlimiet communiceert de leasemaatschappij niet, maar reken niet op dezelfde bewegingsvrijheid die je Audi A4 krijgt.

Als je de totale leasekost van de Pagani uitrekent, kom je op een investering van 2.220.340 dollar en blijf je uiteindelijk achter met … helemaal niets. Na de leaseperiode verkoopt Putnam de wagen immers. En aangezien het om een gelimiteerde hypercar met 752 pk gaat, gaan ze er vanzelfsprekend nog flink aan verdienen ook. Al belooft de Amerikaanse leasemaatschappij wel dat als ze meer voor de wagen krijgen dan de nu uitgerekende restwaarde, het verschil naar jou doorstorten. Wat een gulle goedzakken toch, die jongens van Putnam Leasing.

Bron: Fleet.be

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).