Urt eki ier! Groepsaankoop oordoppen op maat via jeugdcultuur Knokke-Heist
Het Weer in Knokke-Heist

GR2018: De lijst van N-VA Knokke-Heist

GemeenteraadsverkiezingenDe N-VA staat op 14 oktober naar eigen zeggen met een sterk team voor u klaar. Onze 31 kandidaten, een doorsnede van Knokke-Heist, willen zich belangeloos engageren voor alle inwoners van Knokke-Heist. Het veiligstellen van postjes en de sjerp is voor ons niet aan de orde. Wij willen Knokke-Heist verder uitbouwen tot een veilige en welvarende toeristische gemeente, met respect voor alle deelgemeenten en voor elke inwoner. Jong en oud, geboren Knokke-Heistenaar en nieuwe inwoner, met of zonder zorgen, iedereen moet zich hier thuis voelen.

Knokke-heist1

Goed leven

Het is goed leven, wonen en werken in Knokke-Heist. Maar we mogen niet stilstaan. Geen kortzichtige beslissingen of megalomane bouwprojecten. We focussen op de essentie en maken nu keuzes om de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen veilig te stellen. De uitdagingen zijn groot. De bevolkingscijfers gaan achteruit, vooral in de groep 25-50-jarigen. Daarmee verliezen we onze actieve bevolking en onze jeugd.

Altijd aantrekkelijk

De N-VA keert die negatieve trend met f lexibele woonoplossingen en met extra tewerkstellingskansen, onder meer in de creatieve sector. Ons toerisme moet het hele jaar door aantrek - kelijk zijn. We willen de schop in de grond voor een meeting- en congrescentrum op de Casino-site. De N-VA pakt de winkel - leegstand aan met de creatie van belevingswinkelstraten. Minder auto’s, meer alternatief vervoer in het centrum is het motto. We beperken de parkeerdruk voor inwoners door gratis rand- parkings, ondergrondse parkings en shop&go-parkeren.

Haalbare oplossingen

De N-VA is in Knokke-Heist het enige alternatief voor de pensée unique. We hebben genoeg van zwijgende gemeenteraadsleden en volgzame schepenen die klakkeloos de wil van de burgemeester uitvoeren. Er is evenwicht nodig in Knokke-Heist, zeker om toe - zicht te houden op mogelijke belangenverstrengeling, vriendjes- politiek en foute beslissingen. De N-VA-gemeenteraadsleden zullen het beleid verder controleren en goede en haalbare oplossingen voorstellen.

Dit zijn de kandidaten van N-VA Knokke-Heist

1 COUDYSER Cathy
2 VAN DURME Jean-Paul
3 POTTIER Fabienne
4 GOEMINNE Isabelle
5 REYNIERS Jacques
6 DE KEMPE Mark
7 DE VUYST Els
8 DE KÉE Anke
9 MASYN Luc
10 TANGHE Bart
11 BERNAERT Veronique
12 GOOSSENS Leen
13 SMEYERS Gust
14 BICQUÉ Frank
15 VAN DEN BROECK Lutgart
16 MAERTENS Anne
17 GRASSI Junior
18 GILLARDIN Jean-Marc
19 BATAILLIE Katja
20 HALLEMEERSCH Frieda
21 LAGAST Ronny
22 LACEUR Dirk
23 LAMBERT Chris
24 KINDERMANS Lut
25 CORDY Marc
26 VAN PASSEN Serge
27 VAN CRAEN Christiane
28 VAN WEYNSBERGHE Jacqueline
29 SUY Eric
30 BOSSAERT Danny
31 DIELTIENS Luc

Reacties